Családi kötelék

by slouchsock · 21 Oct 2009 · 461 views
Sort:
0
S
OP · 21 Oct 2009 (edited)
Családi kötelék

Hónapok óta figyeltem Sarát, akárhová ment, és a lányával, Nicole-lal való kapcsolatát. Megtaláltam a tökéletes módot, hogy visszajussak Sarához, aki 2 évvel ezelőtt hagyott el.

2 évvel ezelőtt jártam Sarával, és jól megvoltunk együtt. De egy nap úgy döntött, hogy elég volt. Kidobott engem, és azt mondta, hogy hagyjam békén. Így szép csendesen leléptem. Sohasem fogom elfelejteni, amit csinálni velem. Csak azért, mert szerettem csiklandozni őt és ő egyáltalán nem tudta ezt elviselni. Mi a baj evvel? Ez csak csiklandozás. A lánya is nagyon, nagyon csiklandós. Ő sem bírja. Figyeltem, ahogy a családi életük lassan összeomlott. Most, 2 évvel később, láttam, hogy Sára, a tökéletes anya, elvesztette ellenőrzését Nicole felett. A lány néha kábítószert szív. Nem rendszeresen, csak néhány alkalommal az elmúlt pár évben. Sara folyamatosan traktálja Nicolet az iskola, a sport miatt, hogy mit fog kezdeni magával az életében. De nem veszi észre, hogyan a kiabálással csak egyre messzebbre került tőle a lánya.
Jó kapcsolatunk volt Nicole-lal egész idő alatt, bár elég távoli is, de párszor hosszasan beszélgettünk róla és anyjáról. Azt tervezi, hogy 18. évét betöltve, amelyik holnap lesz, július 27-én elköltözik. Az egyik barátnőjéhez megy lakni. Szegény Sara szíve össze fog törni.

Hadd mutassam be Sarát és a 18 éves lányát. Sara 45 éves, nagyon csinos, vékony, szőke vállig érő hajú nő. Nagyon jó az alakja az életkorához képest. Barna szemű, és hunyorog, amikor mosolyog. Sara nagyon világos bőrű, de rendszeresen lebarnul. Nicole az ellentéte. Kb. 160 cm magas, sötét bőrű, sötét barna hajú, és ő is jó alakú. Anya és lánya is nagyon csinos. Kicsi a hasonlóság közöttük. Nicole a nagymamájára hasonlít, aki félig cherokee indián.
Szombat reggel, július 27-én figyeltem, ahogy Nicole elmegy a helyi plázában. Egyedül volt, így odaléptem hozzá, és azt mondtam: Szia. Boldog születésnapot kívántam neki és elmentünk fagyizni. Beszélgettünk és mondtam neki, hogy mennyire hiányoznak nekem. Azt mondta, nagyon utálta az anyját, és azt kívánja, bárcsak megbosszulhatná, a sok kiabálást, amit tőle kapott.
Szombat délután 6 óra, ugyanaznap. Sara fel-alá járkál és nem érti, hogy miért nem éri el Nicole-t a mobilján. Megkapja a magáét, ha hazaér! Ez a lány MINDIG csinál valami rosszat! Csengettek és Sara futott az ajtóhoz, hogy kinyissa. Egy taxisofőr volt, aki egy borítékot hozott Sarának. Sara aláírta az átvételi elismervényt és megkapta a csomagot. Bevitte a házba, felbontotta és egy videokazettát talált benne. Nem volt semmilyen írás a borítékon, ezért betette a kazettát a lejátszóba, és leült a kanapéra, és elindította a felvételt. Néhány másodpercen belül meglátta Nicolet, aki egy fa asztalra volt fekete szíjjal lekötözve. Semmi sem történt. Nicole csak feküdt ott, ujjatlan pólójában, farmer rövidnadrágjában, piros zokniban és fehér Reebok edzőcipőben. Bokái terpeszben voltak kikötözve és a kezei a feje fölött széttárva voltak az asztalhoz erősítve. Sara majdnem elájult, amikor meglátta a lányát. A nő felállt, majd leült, de nem vette le a szemét a képernyőről. Nicole körülnézett, aztán jobbra nézett, amikor meghallotta, hogy nyílik az ajtó. "Ki vagy te? Mit fogsz csinálni velem? Kérlek, ne bánts! Kérlek! "mondta Nicole rémült hangon.
Sara szíve hevesen dobogott, és továbbra is a lányát figyelte.
Egy fekete ruhába öltözött személy tűnt fel a képernyőn, de nem lehetett felismerni, mert fekete maszkot viselt. Odament Nicole-hoz és lassan a lány meztelen karját simogatta ujjaival a könyökétől a hónaljáig. Nicole sikítozott: "HAAAA! Hagyd abba!!! Kérlek! Ez nagyon csiklandoz! " Abbahagyja, majd lassan elindul újra a könyökétől. Finoman siklik az ujja a csupasz bőrön.
"WAHAHAHAAA!?! Neee! Kérlek, ne csináld ezt! Én nagyooooooon csiklandós vagyok! Utálom, ha csiklandoznak! " kiabálta Nicole.
A maszkos férfi kuncogott, és ujjaival a lány hónalját csiklandozta. Nicole a nevetéstől egész testében remegett. Majd egyre gyorsabban kezdi csiklandozni. És szegény Nicole csak sikoltozott és nevetett."NEEEE!?! AHAHAHAH ELÉÉÉG!?! HEHEHEEE!!!! KÉRLEK!? Én hahahahaha UTÁLOM EZT! „ Lány kegyelemért könyörgött.
A férfi folyamatosan csiklandozta a lány frissen borotvált hónalját hol erősebben, hol gyengébben, amitől csak visított a lány.
Szegény Sara kétségbeesve figyelte lányának gyötrelemét. Sara tudja Nicole mennyire csiklandós, és hogy mennyire utálja ezt. Sara is nagyon csiklandós és ki nem állhatja, ha csiklandozzák. Sara sohasem csiklandozta Nicolet, mert tudták milyen rossz is az. Régebben beszélgettek is erről. Sara emlékezett, hogy gyermekkorában a két nővére lefogta és addig csiklandozta, amíg meg nem tett nekik mindenféle dolgokat. Egy alkalommal a székhez kötözték, háttal lefektették az ebédlő padlójára, védtelen lába levegőbe került. Lassan levették a cipőjét és a zokniját, mondogatták neki, hogyan fogják majd megcsiklandozni. Ezzel őrületbe tudták kergetni, mert a lábán elviselhetetlenül csiklandós volt. Hiába könyörgött, hogy ne vegyék le a cipőjét és ne csiklandozzák a lábát. De a nővérei nem hallgattak rá és a sikoltozás és tiltakozás ellenére levették a zokniját. Hosszú körmeikkel csiklandozták védtelen talpát, amitől szegény Sara csak sikoltozott. Megállás nélkül fél óráig csinálták változó intenzitással mindkét lábon. Sara hiába kiabált, és könyörgött kegyelemért, mindig süket fülekre talált a kérése.
Sarának sok éven keresztül ilyen típusú kínzásokat kellett kiállnia, néha még nővéreinek a barátai is segítették ebben.
A nő továbbra is figyelte a tévé képernyőjén, és látta, hogy a saját lánya kénytelen elviselni ugyanazt a kínzást és gyötrelmes csiklandozást, amit ő maga szenvedett el oly sokáig. Ahogy hallgatta a sikolyokat, Nicole könyörgését, elkezdett sírni.
A férfi ujjaival csiklandozva számolta Nicole bordáit fentről lefele. Nicole sikoltott és nevetett, ahogy csak tudott.
Körülbelül 10 perc után a férfi megállt és odalépett Nicole fejéhez, lehajolt, suttogott valamit a fülébe, majd a kamerára mutatott.
Sara nagyokat sóhajtozva nézett a kamerába. "Mama!” Kiáltott a lány”, a férfi azt mondja, hogy látsz és hallasz engem! Kérlek, állítsd le! Nem bírom tovább! Utálom, hogy csiklandoz! Ismersz engem! Kérlek, Anya ha szeretsz, állítsd meg ezt az embert! "
A férfi átsétált Nicole térdéhez és a combjához és elkezdte csipkedni. Lány sikitozott és őrült módon nevetett. A lány a fejét oda-vissza csapkodta, ahogy sikoltozott! "NEEEEE Hahahahaha! ELÉG! HAHAHAHAHAA Hagyd abba! OOOOHHHH HA AHAHAHAHAHA! KÉRLEK!?! HEHEHEHEHEEEE! "
10 perc után abbahagyta a csiklandozást. "Mama KÉRLEK! Állítsd meg! Ó kérlek Mama, szólj, hogy hagyja abba! Nem bírom tovább! "
A férfi átment az asztal másik felére, és elkezdte kifűzni Nicole jobb oldali cipőjét.
„Ó, nem! Kérem! Ne a lábam. Ne a lábam! Ki nem állhatom, ha csiklandozza a lábam! Utálom! Kérem, NE! " könyörgött Nicole.
A maszkos férfi elkezdte lehúzni a cipőjét. Nicole a lábujjaival próbálta a cipőt a lábán tartani, de ez nem sikerült. A férfi ujjaival a láb alsó részét csiklandozta.
"HAHAHA NEEEE!!!! Kiált ki. A pánik félelem jól látszott az arcán a képernyőn keresztül.
"Ó, szegény kislányom! Csak a lábát ne! Ez teljesen kikészíti őt!” suttogta Sara hangosan. Sara teljesen idegroncs lett, felállt, és járkált a tévé előtt, de nem vette le a szemét a képernyőről.
A maszkos férfi azt mondta: "Nicole játszunk egyet. Ez jó játék, de sok akaraterőt igényel. Ezt zoknis játéknak hívják. "Az ember lassan húzza lefelé a zoknit a sarokig. Aztán megfogja a lábujj részét, lassan húzza azt.
"Most a lábad azon részét fogom csiklandozni, amit már nem fed zokni. De minél jobban ficánkolsz a lábaddal, annál nagyobb gyorsabban húzom le a zoknid. Szóval, maradj nyugodtan. " Mondta kuncogva.
"Nem, kérem, ne csikizzen, KÉREM! Ezt nem fogom kibírni! Kérem, Uram! Ezt nem akarom! Én annyira csiklandós vagyok! " könyörgött könyörgött, de a férfi lassan kezdte őt a sarkánál csiklandozni a körmével. "WAAAAHAHAHAHAHAHA” kiáltotta Nicole, és addig rángatta a lábát, amíg a zokni néhány cm-rel lejjebbcsúszott a lábáról. A férfi 2 ujjal csiklandozta a szabaddá vált talpat. Nicole igyekezett mereven tartani a lábát, de ez reménytelen próbálkozás volt. A férfi most kicsit gyorsabban és erősebben csinálta.
"Istenem! Istenem! "ELÉG! "ELÉG! Hahahahaha KÉREEEEEM NEEEE.” Aztán a lábának a központi része is csupasz lett, és ezt az ember szívesen csiklandozta. A zokni egyre jobban lecsúszott a lábáról. A végén már csak a lábujjakat takarta. És akkor az ember hirtelen megállt. .
"Most, Nicole, adok neked egy lehetőséget. Ha fenn tudod tartani a zoknit a lábujjaidon, amíg én lassan elszámolok 30-ig, abbahagyom a csiklandozást és elengedlek. De ha ez nem sikerül, akkor viszont egész éjjel kíméletlenül megcsiklandozlak. " Mondta a maszkos férfi.
A férfi elment, majd visszajött egy 4 méter hosszú madzaggal, aminek a végén egy csipesz volt. A csipeszt rátette a zokni lábujj részére, felhúzta és a feje fölé kötözte. Most a zoknit feszesen tartja a kötél és a lábujjak. „Most Nicole, mozdulatlanul kell tartani a lábad, vagy újra kezdem a számolást. Készen állsz? Akkor kezdjük. " Az ember elővett egy közepes méretű tollat és azzal csikizte a lány, miközben számolt. "Egy ... Kettő ... Három ... négy ... Szaporán húzogatta a tollat a talpán.
"NEEEEEEEEEEEEEE! Hahahahaha KÉREM!? WOOOHOOOO!?! Sikoltott Nicole, ahogy megpróbálta mozdulatlanul tartani a lábát. Nehezére esett ez neki.
Sara csak ült a kanapén és döbbenten, hogy mi folyik a videón. „Gyerünk Nicole! Tarts ki! Mindjárt vége! Még pár másodperc! „ Gondolta magában Sara.
Amikor húsznál járt a számolásban, letette a tollat és a két csiklandozta a sarkát és a talpának középső részét.
"NANANANAHAHAHA NEEEE!?! Ó EGEK!? HAHAHAHAHAAAAELÉÉÉG! HEHEHEHEHAHAHAHA IT!!! kiáltotta Nicole.”22 ... 23 ... 24 ... 25 ...” A férfi egyre keményebb és gyorsabb csiklandozta.
„26 ... 27 ...” és ahogy szegény Nicole ordított, érezte, hogy a zokni lecsúszik le a lábujjairól és elővillant a meztelen lábujjai. A rettegés ült ki Nicole arcára. Elvesztette. Most már el kell viselnie ennek a szadista állatnak a végtelen csiklandozását.
"Ez nem is volt rossz, Nicole. Már csak 3 hiányzott, és akkor szabad lettél volna. Most úgy néz ki, hogy egész éjjel csiklandozni foglak.”
Lassan a talpa felé nyúlt, ujjait megrezegtette és ettől Nicole sikoltozni kezdett.
"NEEEE! KÉREM! Ne! KÉREM! Mindent megteszek! Csak csiklandozást ne! Hagyja Abba KÉREM!? Megteszem, amit csak akar!! Le is szophatom! Meg is dughat előről, hátulról Csak a csiklandozást ne!!!!" zokogott Nicole.
A férfi nem figyelt rá, és közelebb hajolt a lábához, és így szólt, "Nicole, nagyon szexis lábad van! Valóban. Puha, tökéletesen szimmetrikus ujjak, hosszú, és szépen festett árnyalatú. Gyönyörű. Majdnem olyanok, mint a kis nyalókák. " Felhúzta a maszkot a szájáig és lassan nyalogatta a lábujjakat és a köztes részeket.
"Neee! HAHAHAHAH KÉREM!? NE! NEA lábujjakat!! HAHAHAHA! "ELÉG!? Neee hahahahaha! NE nyaldossa HAHAHAHAHEHEHE a lábujjaimat !!!!!"
Folytatta a nyelvével a csiklandozást a lábujjaknál, és a fogaival harapdálta a lány talpát, ami az őrületbe kergette Nicolet. 15 perc kegyetlen kínzás után megállt és azt mondta: "Tudod, mit Nicole, adok második lehetőséget. Játszzuk újra a zoknis játékot a másik lábadon, rendben? "
Lehúzta a zoknit a sarkáig, majd leoldotta a kötelet az előző zokniról és rákötötte a másikra. Azt találta ki, hogy egy rövidebb madzag egyik végét a zoknira köti a másik végét a másik lábának a nagyujjához. Így ha sokat mocorog, hamarabb lejön a zokni.
"Készen állsz?”. Elkezdte csiklandozni a bal lábát, és számolni. "Egy ... kettő ... három ..."
Majd erősen csiklandozta a jobb lábát is. A lány nevetett és a lábát rángatta, de hamar rájött, hogy mi történik, és próbálta mozdulatlanul tartani a lábát. A férfi ujjaival csiklandozta a lábát, amitől a lány sikongatott, hisztérikusan nevetett, és egész testében remegett. Mindenhol a lábát kivéve. Mozdulatlanul tartotta. Nicole tudta, hogy ez az utolsó esélye a szabadulásra, ha nem tudja sokáig tartani a zoknit, el van veszve. Tudta mi vár rá, ha nem bírja magát tartani. A férfi a lábujjakat nyalogatta és kezével a talpát vakargatta.
"15 ... 16 ... 17 ... 18 ... 19 ..." lába megremegett, ahogy az őrjítő csiklandozás átjárta a testét és érezte, hogy a zokni lassan csúszik lefelé. A lány csak sikoltozott, de nem csak a csiklandozástól, hanem felismerte, hogy nem tudta tartani magát.
"21 ... 22 ... 23 ..." És akkor! A férfi nem is látta, hogy mit történt, mert a lábujjakat szopogatta, de rájött, hogy a zokni lecsúszott a lábujjakról. A lány rémületében sikoltozott. "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!KÉREM! Ez nem lehet igaz!! NEM! NEM! NEM!! Állítsd meg!! Anya!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA” A lány olyan hangosan jajveszékelt, hogy szinte csengett a füle.
Abbahagyta a csiklandozást neki, és szembenézett a kamerával. Nicole a férfi jobb válla a háttérben sírt, és zihált fájdalmában.
"Sara, ha azt az egészet meg szeretné állítani, akkor találkozzunk 9:15-kor a régi raktárnál a Ducas utca. 23 számon. Egyedül jöjjön. Ha kapcsolatba lép bárkivel, akkor soha nem fogja látni Nicolet. Van az utcán egy telefonfülke. Ha csörög, vegye fel és elmondom, hogy merre kell mennie. Addig csiklandozom a lányát, amíg ide nem ér.”
Megfordult és a lány bal lábát kezdte csiklandozni, amitől Nicole sikoltozott és olyan hangosan nevetett, mint egy megszállott asszony.

Folyt köv
0
R
· 22 Oct 2009 (edited)
Nagyon jó lett! Kíváncsian várom a folytatást! :wink:
0
D
· 22 Oct 2009 (edited)
Ez tök jó! :)
0
S
· 23 Oct 2009 (edited)
Sara sokkos állapotba került és vissza kellett tekernie a szalagot, mert elfelejtette, hogy hova kell mennie. Ránézett az órájára: 9:07! Kirohant a kocsijához, amilyen gyorsan csak tudott, elindult. Folyamatosan csak a lányán járt az esze. Ó, Istenem! 10 percre van innen autóval!
Megérkezett a raktár elé, és meglátta a telefonfülkét. Kiugrott a kocsijából, és rohant, ahogy csak tudott a szoknyában és magas sarkúban. 15 méter futás után meghallotta a csörögést a telefonfülkéből. Megpróbált gyorsabban futni! Elérte a fülkét és felvette a kagylót.
"Hallo! Halló? Itt vagyok! ". De megszakadt a vonal.
NEEEEEEEEEE! Jajveszékelt és letette a kagylót. Túlkésőn érkezett!
Pár perc után újra megszólalt a telefon és felkapta a kagylót. "Hallo! Itt vagyok!”
"Fuss, amilyen gyorsan csak tudsz a 9. utca felé és forduljon balra. Menj 3 tömböt és menj be a jobb oldali kis raktárba, amire egy kék dinoszaurusz van felfestve. Gyere be az ajtón, csak 4 perced van! Indulj!!” Mondta a férfi, és letette a kagylót.
Istenem! Ez 6 tömb! Lehetetlen odaérni 4 perc alatt! Gondolta magában. De elindult, hogy megmentse a lány át. Futott, ahogy tudott.
A sok futástól kimerült. Meglátta az épület és félig futva, félig botladozva és lihegve sietett a lánya segítségére. Lassan kinyitotta az ajtót, és óvatosan belépett a csarnokba, ahol nagyon sötét volt, de látta a fényt a hosszú folyosó végén. Hallotta, Nicole sikoltozását és a hisztérikus nevetését a folyosón. Új erőre kapva futott végig a folyosón, hogy megmentse a drága Nicolet.
Ahogy közeledett a lányhoz meglátott egy kis asztalt, amin egy magnó és egy kis hangfal volt.
Hirtelen teljes sötétség lett mindenhol. Sara felsikoltott a rémületében, mert valaki megragadta a kezét és hátra húzta és összebilincselte. Becipelte az illető egy másik szobába, és leülte a szőnyegpadlóra. Mielőtt reagálni tudott volna az eseményekre, két pár kéz megpróbált valamit ráadni. Olyan hangja volt, mint a ragasztó szalagnak. Egyiket a bokájára, másikat a vállára. Megpróbált beszélni velük, de mindketten csendben maradtak, amíg be nem fejezték a munkát. Amikor befejezték, szegény Sara teljesen össze volt kötözve a nyakától a bokájáig és egy zoknival betömték a száját és ezt is leragasztották.
Néhány másodpercig feküdt ott, majd úgy érezte, hogy valaki felemeli és ráfekteti egy ágyra. Aztán átkötik szorosan a derekát, a térdét, és bokáját. A harisnyás lábán, a lábujjain és a fején kívül semmit nem tudott mozgatni. Aztán bekapcsolódott a TV és meglátta azt a videót, amit otthon nézett Nicole-ról.
"NEEEE! KÉREM NEEEE! Hagyja békén a lábamat! NE A LÁBAMAT Mami SIESSSSSSSSS! AAAAHAHAHAHAHAHA! "sikoltozott Nicole, ahogy az ember ujjaival gereblyézte a talpát.
Sara feküdt, és rémülten nézte. A férfi abbahagyta, kiment a képernyőről, majd kék színre váltott. Sara azt gondolta, hogy mindennek vége. De hirtelen visszajött a kép, és Nicole ült ott felöltözve, a haja kissé kócos volt, és cigarettázott. A lány ahhoz képest jól nézett ki, mint amilyen a csiklandozás alatt volt.
„Szia, anya. Ha ezt látod, akkor az azt jelenti, vagy elkaptak. Akárhogy is, nem számít. Utállak anya. Szánalmas vagy, mindig kiabáltál velem, hogy nem vagyok tökéletes, és nem engeded, hogy a barátaimmal legyek. Tudod, azt hiszem, most már rájöttél, hogy beszívtam. Látod? Most szívom el. " És szívott egy nagyot a cigiből, majd köhögött egy kicsit, és elnevette magát. „Látod anya? A drágalátos lányod drogozik! Nem vagy rám most büszke? Nos, engem ez nem érdekel. Menj a fenébe! Azt kapod, amit érdemelsz! Emlékszel arra az emberre, akit két évvel ezelőtt szerettél? Aki különleges módon bánt velünk, és ez nekünk tesztet? Akivel szakítottál, csak azért, mert szerette a csiklandozást? Nos, ő volt az egyik, aki megkötözött. És tudod ki volt a másik? ÉÉÉÉÉN. Látod? Csiklandozás nem olyan nagy ügy. Te egy hülye, vesztes anya vagy. Viszlát. "És a TV kikapcsolódott. Most megint mindent sötétség borított.
Sara csak feküdt ott, és azon gondokozott, amit Nicole mondott a felvételen. Vajon tényleg olyan rossz anya? Vajon tényleg ennyire utálja őt? Nem hitte el, hogy amilyen csiklandós Nicole, önként vállalta a kínzást! Ő sose tudta volna megtenni.
A fények felgyúltak, és egy álarcos férfi odalépett az ágy lábához és Sarát nézte. Sara megijedt. A nő felnézett a férfire, és attól félt, hogy mi fog következni. A férfi megfordult, és kiment a szobából. Sara körülnézett. A helység olyan volt, mint valami kórház vagy klinika. Az ágy, amin feküdt, tipikus kórházi ágy volt, a tévé a falra volt felszerelve.
Aztán a férfi betolt egy másik kórházi ágyat. Sara látta, hogy Nicole fekszik azon az ágyra összekötözve. Az ő száját a saját piros zoknijával tömték be. A másik zokni Sara szájába került. Fúj! Nicole nem nagyon ügyelt a higiéniára. A férfi úgy rendezte az ágyakat, hogy anya és lánya szembe kerüljenek, de 1,5 méter maradt az ágyak között.
A férfi odalépett Sarához és kivette a zoknit a szájából.
"Mit jelentsen ez? A videó azt mutatta, hogy ő jól van.” Mondta Sara.
A maszkos férfi így válaszolt: "Nos, látod, ez az egész csak egy játék. Először felvettem a video végén lévő részt, majd kikötöttem, és megcsiklandoztam. Igen, ő önként vállalkozott, és úgy gondolta, hogy egy kis csiklandozást kibír. Nem sejtette, hogy milyen csiklandozást tartogatok neki. De mint mondta, szereti a kábítószert, úgyhogy szereztem neki. Úgy látom, hogy nem is veszi észre a kábítószer hatását. Serkenti az idegeket, és függővé tesz. Szegénykém jól bele húzott. "
Azután a férfi átment Nicole ágyának lábához és ujjaival csiklandozta a lábát. Elkezdett visítani a zoknin keresztül, ahogy csak tudott. Az anyja nem tudta ezt nézni.
"Hagyd abba! Ne tedd ezt vele! KÉRLEK! "könyörgött Sara.
Megállt, megfordult, és ránézett Sarára, és lassan levette a maszkot, és láthatóvá vált az arca. "TE!? Ó egek Hogyan tehetted? Szerettél engem és Nicole-t is! Most meg egy szörnyeteg lett belőled! MIÉRT! "Sikoltotta fel Sara.
"Egyszerűen, drágám, szerettelek téged teljes szívemből, és bármit megtettem kettőnkért, de te nem nézted jó szemmel a csiklandozásaimat, és eltaszítottál. Te összetörted a szívem. De most megfizetsz mindenért. És ahogy mondják, kölcsönkenyér visszajár. " mondta a férfi. Odalépett a lábaihoz, levette a cipőjét.
"NEM! Ezt nem teheted! KÉRLEK! NEEE! HAGYJÁL!? Ne csináld! NE a lábam! Tudod mennyi utálom! "sikoltozott Sara.
Elkezdtem az ujjaimmal zongorázni a nő izzadt, sima talpán, a férfi szerette az érzést, ahogy ujjai érintették a nedves, meleg lábait a harisnyán keresztül. Tudta, hogy mennyire csiklandós a harisnyán keresztül és élvezte, ahogy a nő nevetett és sikítozott. Ez zene volt füleinek.
"NEEEE!?! AHAHAHAHAHA! KÉRLEK! EZ HAHAHAHAHAHA CSIKLANDOZ! Hahahahaha ELÉÉÉÉG! HAHAHAHAHAHA! "Sara pánikszerűen sikoltozott. Őt már gyerekkorában is sokszor csiklandozták, de a korábbiak össze sem hasonlíthatók ezzel. Sara nem tudta, mikor fogja egyáltalán abba hagyni. Eszébe jutott, hogy mennyit csiklandozta Nicole-t, és tudta, hogy ő sem ússza meg kevesebbel. Egy pszichológiai szörnyeteg!
A férfi harapdálta a nő talpát és ujjaival csiklandozta a lábujjait.
"HAHAHAHAH Neee! Ne harapdálj!Ne AHAHAHAHAHA harapdálj! KÉRLEK! Én AHAHAHAHA nem bírom!! HEHEHEHEEEE! " sikoltott fel Sara. Szegény Sara teljesen mozdulatlanul feküdt és nem tudott menekülni a csiklandós gyötrelmek elől, kénytelen volt elviselni, mindaddig, amíg a férfi abba nem hagyja. A csiklandozás áramütésként érte az egész testét. Lábát csak rángatta a sok csiklandozástól. A férfi folyamatosan kínozta nagyon sokáig. Sara összegörbítette a lábujjait, hogy megpróbálja megállítani ezt a kínzást, de evvel nem sokat ért el. Úgy tűnt, mintha a legrosszabb rémálma vált volna valóra.
Aztán a férfi hirtelen megállt. Beletelt néhány percbe, amíg megnyugodott Sara. Átsétált Nicole-hoz, és eloldotta a bal kezét. Aztán vett egy éles kést, és elvágta óvatosan a kötést Sara bal oldalán, és kihúzta a bal karját. Aztán Nicole ágyát Sara közelébe tolta és lefékezte a kereket.
"Nos, mi fog itt történni. Látjátok az asszisztensemet az ajtóban?”
Mindketten az ajtó felé néztek, és láttak egy szép, magas, vörösesbarna hajú nőt, aki rövid, fekete bőr szoknyát, magas sarkú cipőt, fekete harisnyát és piros pulóvert viselt, és az ajtófélfának támaszkodott. "Most új játékot fogunk játszani. Ha kimegyek ebből a szobából, akkor elkezditek egymás lábát csiklandozni, addig, amíg az egyikőtök feladja, vagy míg vissza nem jövök két óra múlva. Ha azt gondoljátok, hogy ez könnyű lenne, akkor tévedtek. Olyan erősen csiklandozzátok egymást, ahogy csak tudjátok, vagy az asszisztensem fog titeket agyon csiklandozni. Az egész szobát rejtett kamerán keresztül fogom figyelni. Aki feladja, azt 3 órán keresztül fogom csiklandozni az asszisztensemmel együtt. Biztos vagyok benne, hogy ezt nem akarjátok. Mutasd csak meg a körmeidet, drágám.”
Az aszisztens mosolyogva mutatta be a lányoknak a hosszú, éles, bordó színű körmeit.
"Vagy megpróbáljátok agyoncsiklandozni a másikat, vagy tőlem kaptok egy nagy adagot. Akárhogy is, egy nyertes és egy vesztes lesz. Szóval, kezdjétek el most.”
Nicole azonnal belekezdett. Sara talpát csiklandozta gyorsan és ujjait beleásta a lábujjak közé.
"Nicole! HAHAHAH ELÉG! Miért csinálod ezt velem!? Hahahahaha!” Aztán ő is elkezdett csiklandozni Nicole lábát. Nicole nevetése kihallatszott a szájtömés mögül.
Ahogy az asszisztenssel együtt kiment a férfi a szobából, hallották Sara hangos nevetését. "Neee NICOLE! "ELÉG! HAHAHAHA! Ne a lábujjaim alatt! HAHAHAHA! Te kis ribanc! Majd én megmutatom! HAHAHAH megkapod a magadét! "Ekkor Nicole elfojtott nevetése és sikoltozása hallatszott ki.
A férfi belépett abba a szobába, ahol 12 szék sorakozott fel a hosszú tárgyalóasztal mindkét oldalán, és nők és férfiak ültek ott. A terem túlsó végén volt egy hatalmas videó képernyőn, amin Sara és Nicole látszódott, akik egymás lábát csiklandozták.
„Hölgyeim és Uraim, üdvözlöm Önöket. Láthatják, milyen intenzíven csiklandozza egymást anya és lánya. Kezdhetjük a licitálást? A nyitó tét a lányra vagy az anyára egy millió dollár, vagy mindkettőjükre 5 millió dollár. Egyikük, vagy mindkettőjük háztartásuk élvezetes része lenne, mint csiklandozós rabszolga. Képzeljék el, hogy mit meg lehetne tenni velük a csiklandozással. Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom. Ok, ki kezdi a licitálást? „ Mondta a férfi és leült az asztalfőre.
Vége
0
R
· 24 Oct 2009 (edited)
Ez is nagyon jól sikerült!
De végül ki nyeri a "párbajt"? Lesz folytatás?
0
S
· 24 Oct 2009 (edited)
Ez maradjon a jövő titka.
0
D
· 25 Oct 2009 (edited)
Ez is jó lett! :)
0
C
· 26 Oct 2009 (edited)
Nagyon jó, élvezettel olvasom, de ezt nem tudom kihagyni:

"Szombat reggel, július 27-én figyeltem, ahogy Nicole elmegy a helyi plázában. Egyedül volt, így odaléptem hozzá, és azt mondtam: Szia. Boldog születésnapot kívántam neki és elmentünk fagyizni."

Szal elmegy a plázában lazán és utána odalépek boldog szülinapot kívánni??? :o :)
Na, ezt nem tudom elképzelni azért :D
0
A
· 30 Mar 2010 (edited)
ez a legjobb sztori eddig amit valaha olvastam!!gratulálok!!