Ophelia és a fogoly (F/F)

by Anonymous · 5 Oct 2009 · 272 views
Sort:
0
A
OP · 5 Oct 2009 (edited)
Sziasztok!
új vagyok az oldalon, az itt olvasott történetek láttan gondoltam, hogy írok egy sajátot. Az ötlet pillanatában ezt az egészet pont egy középkor szerű fantasy környezetben tudtam elképzelni. :)
Remélem elnyeri valakinek a tetszését!
(a szereplők valós személyeken alapulnak:):) )

szereplők:
Ophelia: Fiatal, szép lány, a Király felesége, távollétében az uralkodó.
Lány: Alacsony, vékony, szintén gyönyörű, fogolyként került a várba.

Ophelia befejezte a lenti erdő kémlelését, majd újra a szobába lépett az erkélyről. Az ágy mellett két lándzsás őr fogott közre egy látszólag rémült, de büszke tekintetű lányt. Mielőtt Ophelia megszólalhatott volna, egy negyedik ember lépett be a helyiségbe, csillogó páncélban, karddal az oldalán.
- Kapitány. – Biccentett neki a királyné.
- Asszonyom. – hajtott fejet a férfi. – Ahogy parancsoltad. Csak egy túlélőt hagytunk. Páran a hegyek közé menekültek, pár harcost utánuk küldtem. Ha kívánja felséged, a kihallgatáson részt vesznek...
- Köszönöm, kapitány. Most elmehetnek.
- De felség...
- Ez parancs! – szólt Ophelia a férfinek halkan, de határozottan. – Jó munkát végzett, de innentől ez rám tartozik. Mindenki hagyja el a tornyot!
- Az egész tornyot el... – a katona időben észbekapott, és nem feleselt a nővel. Bólintott, intett két emberének, majd távoztak a csigalépcsők irányába.
A lány dacosan nézett a királynőre.
- Hogy hívnak, népem ellensége? – kérdezte Ophelia. A lány nem válaszolt.
- Honnan jöttél? Mit kerestél a csata helyszínén két nappal az ütközet után? - folytatta Ophelia. – Válaszolj!
A lány még mindig nem válaszolt, de már nem tudta állni a másik tekintetét.
- Válaszolhatsz nekem, vagy választhatod hogy ellenállsz. – folytatta még mindig Ophelia. – Nem tagadom, hogy nem élvezném a második lehetőséget, de felteszem neked a kérdést, hogy mit választasz.
- Hagyj békén! – fakadt ki a lány. – Eressz el, nincs semmi mondanivalónk egymásnak!
- Valóban? Engem mégis érdekelne pár dolog.
Mielőtt a lány bármit tehetett volna, Ophelia egy furcsa anyaggal átitatott selyemkendőt szorított a szája és az orra elé. A lány eldőlt.
Egy kis idővel később egy padra kötözve találta magát, ugyanabban a helyiségben. Akaratlanul is elpirult, amikor érezte, hogy meztelen. Ophelia állt fölötte.
- Én a lehetőséget megadtam. Kértem a válaszokat. De most el fogom őket venni.
Majd egy szempillantás alatt a lány hasára ült, és ujjaival lágyan ingerelte a fogoly hónalját. A lány nem bírta visszatartani a kitörni készülő nevetését, próbált szabadulni, de a kötelek erősek voltak. Ophelia nem tartott szünetet. A lány egyre jobban szorította össze a fogát, egyre jobban rángatta a köteleit. Hiába. Majd amikor kínzója ujjait vadabbul, gyorsabban kezdte mozgatni, kitört belőle a nevetés. Ophelia még mindig nem állt meg.
- Elég! – kiáltott két nevetőroham között a fogoly. – Elég!
- Szóval, neved? – kérdezte Ophelia egy cseppet sem változtatva a csiklandozás intenzitásán.
A lány csak nevetett és vergődött, nem tudott, vagy még mindig nem akart válaszolni.
- Akkor nézzük meg az oldaladat, és a hasadat. – szólt egyre kéjesebben csillogó szemmel a királynő.
A lány szemébe könnyek szöktek a nevetéstől. az egész teste remegett, ahogy a hideg ujjak az oldalát csiklandozták. Ophelia mostmár nyomkodni is kezde foglyának a csiklandós pontjait.
- Kérlek! – szakadt ki a lányból az első könyörgés. Ophelia hirtelen abbahagyta a kínzást.
- Válaszolj. Mindenre amit kérdeztem!
- De nem... De nem lehet, nem szabad... – NEEEE!!! – az utolsó mondata egy nagy sikításban végződött, ahogy Ophelia újrakezdte a csiklandozást.
- Ne!! könyörgök, ne!! Elég volt, ne!! Kérlek! – sikoltozta a lány, miközben a sírás kerülgette.
A lány szinte nem látott, inkább érezte csak, hogy a királynő abbahagyja, és feláll. Azt hitte, hogy vége, hogy megmenekül, hogy ez csak egy tréfa volt. Ezért amikor távolról meghallotta Ophelia hangját, akkor keservesen rátört a sírás.
- Sok lánnyal volt dolgom. Hozzád hasonlókkal, másokkal, erősebbekkel, gyengébbekkel... De te vagy eddig a legcsikisebb a derekadtól fölfelé. Ha a talpad is hasonlóan érzékeny, akkor...
- NEEEE!!!! – sikoltott fel a lány! – Ne, csak azt ne, könyörgök, ne!! Elmondom, mindent, mindent amit tudni akartál, csak fejezd ezt be, nem bírom!!!
- ...akkor remekül fogunk ma éjjel szórakozni. – fejezte be szenvtelenül a mondatot Ophelia.
Szegény lány kezdett megőrülni. Ophelia lassan közelített talpaihoz, de még nem ért hozzájuk. Ujjaival már mutatta, hogy milyen módon fogja csiklandozni a lányt. A fogoly előtt ebbe a pár, szörnyű másodpercbe megelevenedett az az emlék, amikor fiatalabb korában, hazájában, egyszer megcsiklandozták a talpát, csak egy pillanatig tartott az ott, akkor, de emlékezett az érzésre. Ha most ez következik, akkor nem bírja ki, akkor...
- BÁRMIT MEGTESZEK!!!!! – síkította, még mielőtt Ophelia a talpához ért volna! elmondok mindent, könyörgök, hagyjad ezt abba!
- Elmondod később. – mondta Ophelia gonoszan. – Most a talpaiddal fogok játszani számodra éveknek tűnő perceken keresztül!
A ány folytatta a sikoltozást és a könyörgést, de Ophelia újrakezdte a kínzást. Ügyet sem vetett áldozatára. A kis méretű, szép formájú, puha talpaknak minden egyes négyzetcentiméterét bejárta ujjaival. Először csak kis köröket írt le mutatóujjával a lábujjak alatt, majd a lábujjakat hátrafeszítve az ujjak között folytatta a körözést. Ettől a lány még csak nevetett, könyezett, könyörgött, mégis teli torokból nevetett, sehogy sem bírta abbahagyni. De amikor Ophelia mind a tíz ujjával gyorsan kezdte el csiklandozni a talpait, kiszakadtak belőle a sikoltások, és még jobban kezdett vergődni. Ophelián teljesen erőtt vett a kéj, egyre jobban fokozta áldozata kínjait. Így ment ez perceken keresztül.
- No most mondj el mindent! – vetette oda Ophelia a kisírt szemű, ziháló lánynak, mikor hirtelen abbahagyta a csiklandozást.
- És akkor, ha elmondok mindent, akkor elenged, befejezi ezt! – nyögte a fogoly.
- Talán igen...

- Parancsnok, vezérelje a sereget egyenesen délnek, a folyó gázlójához! – szólt oda a kapitány egy szintén ezüstös páncélt viselő katonának, aki pár másik emberrel egy térkép fölé görnyedt a sátorban. – Ott vannak. Biztosan tudom. Biztos forrásból. A királynő állítja, és benne megbízom.

- Biztos benne, uram? – kérdezett vissza egy tiszt.

- Biztos. Ott egyesülünk a király seregével, és befejezzük a háborút.

Másnap útnak indult a sereg. A legendák amellett, hogy a dicső harcosok háborúba indultak, azt a furcsa tényt is megőrizték, hogy miközben sorban vonultak ki lovagok, fegyverhordozók, a vár kapuján, aközben mindenki arról beszélt a városban, hogy múlt éjjel órákon keresztül éktelen sikoltozást lehetett hallani a királyi lakótorony legfelső terméből.

VÉGE
0
C
· 5 Oct 2009 (edited)
Ejha, le a kalappal. Nagyon jó sztori és jó a stílusod, le a kalappal.
Szeretettel várunk csiki-színházunkba ;)
0
R
· 6 Oct 2009 (edited)
Jól sikerült story! :)
Gratulálok! :wink:
0
D
· 6 Oct 2009 (edited)
Nekem is tetszik! Jó lett! Még! :)
0
C
· 28 Dec 2009 (edited)