Mici néni (F/M)

by V2K · 1 Jun 2009 · 367 views
Sort:
0
V
OP · 1 Jun 2009 (edited)
Lee: 17 éves fiú, normal testalkatú, aránylag izmos
Ler: 36 éves nő, mellékállásban ezzel foglalkozik
Előadja: a lee

Mici néni

Nem néni ő valójában, 36 éves, de valami miatt így hívom magamban. Olyan nénis. Többnek is néz ki picit a koránál, talán túlságosan festi a haját, hosszú szőkített, túl sminkelt, fiatalosan akar kinézni, de pont emiatt jönnek ki a ráncok is jobban, korán öregedő alkat. Meg olyan dörzsölt, tapasztalt asszonyság. 10 éve férjnél van, asszem gyerekük is van.

Izgulok, amikor bekopogok az ajtaján a gangon. Csengő nincs. A szomszéd lakásban laknak illetve összenyitották ezzel a garzonnal, de külön bejárata van a gangról. Külön előszoba. A családjával soha nem találkozhatok. Tudják egyébként nagyjából, mit csinál, a férje valami miatt ezt engedi neki.
Mici néni az egyik legprofibb tickling-es. Mást nem is csinál, ő nem kurva meg semmi, csak ezt. Egyébként rendes munkája is van, asszem ingatlanközvetítő, szóval ilyen business-woman, ahogy ő nevezte magát a múltkori alkalom végén. A végén mindig beszélgetünk. Az elején soha nem lehet vele beszélgetni.

Negyedszer vagyok nála, először talán másfél éve voltam, de még mindig úgy izgulok amíg várok rá az ajtaja előtt, mintha most csinálnám először. Pedig nagyjából tudom hogy milyen, de azért a szívem gyorsabban ver. Ő meg erre rájátszik, direkt várat egy picit az ajtónál. 2-3 perc, mire lassú lépteket hallok. Micinéni ajtót nyit és szó nélkül mutatja, hogy menjek be. Az elején soha nem beszélget. Talán azért, hogy nehogy véletlenül feloldódjak.
Micinéni szereti feszültségben tartani az embert. Emlékszem, hogy fostam amikor először voltam nála. Bejöttem ebbe az előszobába ami teljesen olyan mint bárki előszobája, és nem tudtam, azon fosok-e jobban, hogy mi lesz majd most a következő 1 órában. Vagy inkább azon fosok, hogy hátha félreértés volt és majd égek egy nagyot. Amikor végigvezetett a hosszú előszobáján és bent a szobában megláttam a kínzóágyát, legalább abban megnyugodtam, hogy itt valami történni fog.
Most is fosok, basszus. Pedig már háromszor voltam nála, fél éve legutoljára. Sosem szól az elején, csak némán betessékel. Előre enged, de aztán a szoba ajtajában meg kell várnom, amíg komótosan odajön és kinyitja. Ad a formaságokra, vannak ilyen rigolyái. De szerintem azért csinálja így, mert szereti feszültségben tartani az embert és húzza a dolgot, ahogy lehet. Lassan nyitja a szoba ajtót, bent kotorászik a sötétben amíg megtalálja a villanykapcsolót. A szobának nincs ablaka. Az ajtót mindig bezárja, miután bementünk. Legalább tudom, hogy senki nem tud bejönni, ami bent van az kettőnkre tartozik.
Még bent se szól semmit, csak int, hogy feküdjek föl. A kínzóágya nagyjából egy masszáságyra hasonlít, jó hosszú, 3 méter is lehet. Micinéni nem bonyolítja túl, nála csak a klasszikus póz van, hanyatt fekvés, lábak kisterpeszben, karok magastartásban, csuklónál és bokánál kikötözve. Veszek egy levegőt és fölfekszem.
Onnantól kezdve nála nincs apelláta, amíg nincs vége, addig ott meg vagy kötve. Háromszor voltam nála és még egyszer sem kellett safeword-el félbeszakítanom, de mindig túlhúzza addig, hogy már majdnem. Ehhez nagyon ért. Profi.

Az eleje mindig úgy kezdődik, hogy ruhában fekszem föl az ágyára. Ő egy szalaggal kikötöz a bokáimnál és elkezd levetkőztetni. Először kifűzi a cipőfűzőmet, és lehúzza a cipőt. Leteszi a földre. Utána következik a zokni, azt is szép lassú mozdulattal veszi le és a székre akasztja. Utána a felsőtestemről szedi le a ruhát, lehúzza a pulcsit, azt is a székre rakja. Következik a póló, először alányúl és a tenyerét a hasamra teszi, ami remeg az izgalomtól. Rám néz szigorúan én meg kezdek zavarba jönni. Pedig nem vagyok olyan zavarba jövős, lányokkal sincsenek olyan nagy nehézségeim, csajom fél éve megvan, de Micinéninél mindig olyan zavarba tudok lenni. Na, csak lehúzta a pólót is, a felsőtestem már meztelen. A pólót szépen összehajtva teszi a székre majd elkezdi bámulni a felsőtestemet mintha ő csinálta volna az imént. Nézegeti én meg érzem, hogy elvörösödök, és nem értem, mit keresek itt. Van csajom, miért kell nekem ide jönnöm. Ha nem lenne a lábam megkötve, talán itt hagynám az egészet. De ezt direkt csinálja, nem véletlenül kötöz ki már a vetkőztetés közben is. Élvezi, hogy ilyen zavarban vagyok és nem tudok elmenekülni. Kezemet hátra húzza és kikötöz, és csak akkor oldoz el a lábamnál. Kicsatolja az öveket és a nadrágomat szép lassan lehúzza. Már csak egy boxer van, az ott is marad. Meztelen csikizést nem vállal, pedig tök jó lenne, de ebben ilyen "erkölcsös" néni. Végül is nem faszt akar nézni. Ő nem prosti. Nem is a pénzért csinálja elsősorban, hanem mert imád fiúkat csikizni, ez őt izgatja. Meg az is, ahogy elpirulok nála.

Újra összeköt a lábaimnál és megint csak bámul.
Kezd már!!!
De csak néz, áll egy helyben.
Tudja, hogy ezzel hogy lehet engem szadizni. Várom a kezdést és nem birok magammal. Merevedésem van. Ő szigorúan ránéz a boxeromra ami jól láthatóan domborul. Itt süllyednék el!
2-3 percig így áll és néz. Végre kezdi!
Az oldalamat kezdi két oldalról egy-egy ujjával simogatni. Közben a pofámba bámul szigorú képpel. Az oldalamat kellemesen csikizi de szigorúan néz rám, ettől zavarba jövök és nem tudok mosolyogni se.
Húzza föl-le az ujját az oldalamon, föl-le, föl-le. Egyre feljebb jön.
Mindjárt eléri a hónaljamat. Elkezdek mosolyogni pedig nem szeretnék. Ő ugyanolyan szigorúan néz rám. Próbálok nem mosolyogni, de a hónaljam eléggé csikis. Most már két ujjal csikizi az oldalamat. Nem tudok nem mosolyogni. Szép lassan ő is mosolyog miközben két ujjával szaladgál, oldalamról föl a hólaljamig és vissza, föl és vissza, megy föl és ott marad a hónaljamon. Most már elkezdek kuncogni. Erre ő visszavesz. Szereti ilyen hosszan és puhán kezdeni, nem hirtelen. Kis köröket rajzol az oldalamra, lassan és a szemembe néz. Most már nem tudom, hogy a zavaromban nevetek vagy a csiklandozástól. Menekülnék és közben élvezem. Izgató kezd lenni az, hogy ilyen zavarban vagyok.
Húzza a köröket az oldalamon, néha gyorsabban, néha lassabban. Aztán egyre följebb csinálja a köröket, mindjárt megint a hónaljamon lesz. Amikor odaér, akkor elkezdek nevetni és közben a testem rángatózik. Jön a védekező mechanizmus, a karomat próbálom összecsukni, de nem tudom. Kurva jó érzés. Csinálja 3-4 percen át.
Egyszerre abbahagyja. Megint néz csak. Igzulok, nem tudom hol folytatja. Áll és néz, de most már túl vagyok a zavaromon.
A kezét az oldalam fölött tartja és mozgatja az ujjait, de nem ér hozzá. De önkéntelenül próbálom elhúzni a testemet. Már várom, hogy mikor fog az oldalamhoz éri, közelíti a kezét, közelíti, csináld már vén kurva, azért kapod a pénzt! Hirtelen elkapja onnan a kezét és a hasamba belemarkol. Erre nem számítottam. A hasamat csikizi vadul két kézzel. Úgy nyerítek, hogy a saját hangomra nem ismerek rá. Most komolyan bevadult. Néha a hasamhoz, néha az oldalamhoz nyúl, aztán meg megint a hónaljam jön, egyszerre mind a kettőt. Aztán megint hasam. Oldalam. Hasam. Hónaljam. Most nagyon gyorsan változtatja, testem összevissza ráng ahogy próbál védekezni a több irányból jövő támadás ellen. Nem tudom hogy nézek ki, de ha egy ilyen menne rólam a youtube-ra, azt hiszem, nem mennék emberek közé. De Mici néni ebben tök korrekt, nála nincs kamera meg semmi, az ajtót bezárja, a falak le vannak szigetelve, ablak nincs. A családja nagyjából asszem tud róla, hogy mit csinál, de a férje valami miatt ezt megengedi. Mert amúgy teljesen OK a házasságuk, de a férjével ilyet nem tud játszani. A férje 15 évvel idősebb nála, ő viszont kifejezetten fiatal fiúkkal szereti ezt csinálni, úgy 25 alatt. Ezt valahogy elrendezték.
Már percek óta megy a full upperbody, levegőt egyre nehezebben kapok, csurog rólam a víz.
Hirtelen abbahagyja és valamiért átmegy a szoba túlsó felére. Nem látom, mert mögöttem van. Nagy levegőket veszek. Na most mi lesz a következő? Biztos most jönnek a tollak. Persze megint várok pár percet, vajon milyen tollakat hoz? A multkor ilyen egész kis hegyesek voltak, egyik zöld, másik sárga, a talpamra rajzolt velük.
A talpam még ma nem volt, nem is tudom akarom-e. Az baromira érzékeny.
Egyszer csak a hónaljamban érzem a tollakat. Az egész testem összerándul. Ezek a tollak nagyon csikiznek. Huzogatja föl-le, kész vagyok. Most a mellkasomon van, lassan megy le a hasam felé.
Veszem a levegőt ahogy tudom, de ahogy a hasamhoz ér, megint eldobom az agyam. Hasam-oldalam, most ez a program éppen, húzza végig a tollakat rajtam, néha pörgeti. Most a hasamon van megy szép lassan le, az alhasam felé. Hö, mi lesz itt? Ha a farkamat is elérné az de király lenne, de ő ilyet sose szokott. De a gondolattol már megint áll föl a farkam. De nem. Megy vissza fölfelé. Most a köldökömben pörgeti a tollat, jó, ez annyira nem csikiz, ez inkább vicces. Egyszer csak megint abbahagyja és a tollakkal köröz a hasam felett. Időnként hirtelen hozzáér, aztán megint nem. Most megint hozzáér, most vár.
Vár egy csomót.
Talán egy percet is.
Ne csináld, ne csináld! Tudja, hogy ezzel szadizhat legjobban, amikor nem tudom, mikor folytatja. Ott forgatja a tollakat a hasam fölött, mi lesz már.
De nem, viszi el a tollakat, hé ez csalás, már 3 percre nem történik semmi. Most megint nem is látom, hogy mit csinál.
Megint kezdek fosni mint az elején, amikor nem tudom, mi fog történni.
Jön vissza két hatalmas mosakodó kefével. Na mi ez, mosdatás is lesz? Elkezdi AZOKKAL sikálni az oldalamat.
Hát azok a hangok, amiket most kiadok. Azt se tudom, hogy a fájdalom vagy a csiklandozás, keveredik a kettő. Ég a hasam, ahol kefél, elég erősek ezek a kefék, pláne így szárazon durva. Egyszerre akarok röhögni meg sikoltozni meg ordítani hogy hagyja abba. Testem ráng mint az őrült, azt hiszem mindjárt kitépem magam, de jó szorosan vagyok kikötve, nem mozdulnak azok a szalagok. Kefél mindenhol, de csak deréktól fölfelé. Lábam ma még sorra se került.
Egyszerre abbahagyja egy pillanatra, de már folytatja is tovább.
Újabb szünet, aztán megint csinálja.
Megint szünet. Hosszabb szünet. De a keféket ott tartja a hasam fölött. Nem tudom mikor kezdi újra. Még mindig csak tartja.
Szereti az embert feszültségben tartani. Szereti ha valaki attól jön zavarba, hogy nem tudja az önkéntelen reakcióit visszafogni. Ezekre izgul, az elvörösödésre, meg a nevetésre. Már 2 perc és semmi nem történik.
Na most, megint a kefék, én felordítok, kiabálom, hogy nee, de ő csak csinálja. Na ha 1 perc múlva még csinálja, akkor nem érdekel, safeword lesz.
Végre vége! Elrakja a keféket.
Ez a jó Micinéniben, mindig tudja, mikor van az a pont, amikor már bedobnám a törülközőt. Azt meg ő se akarja. Nem megalázni akar engem, hanem élményt akar nyújtani. Teljesen jó szándékú.

Annyira örülök, hogy vége, hogy már nem is izgulok, ha ezt túléltem, ma már mindent túl fogok. Csak ezt a várakoztatást nem viselem. Most megint nem látom mit csinál. Hallom, hogy hátulról közeledik és egyszer csak beköti a szemem. Nem látok semmit. Megint semmi nem történik. Hallom a lépteit, megy az ajtó felé, kinyitja, kimegy, aztán bevágja.
Na ne! Ez sok, ki vagyok kötve, nem látok, ő meg kimegy. Tévedtem amikor azt hittem, hogy a kefénél nem jöhet durvább, mert ez az. Próbálom figyelni kintről a lépteit hogy mikor jön vissza, de semmit nem hallok. Nem tudom 1 perc telik el, vagy 5, de semmi.
Mi lehet vele, megbolondult? Lehet, hogy a lakásból is elment. Vagy már hozza a tv2 forgatócsoportját, gyertek, ez az az őrült fiú aki mindig jár hozzám. Nem, akkor kész, vége.

Váratlanul őrülten csiklandozni kezdi az oldalamat. Nem is ment ki, átverés volt az egész az ajtócsapódással. Most tíz ujjal csinálja, teljes gőzzel. Most a hónaljamhoz nyúl teljesen váratlanul, eddig csak nevettem, most már magas hangon ordítok.
Most az oldalamat csikizi két oldalról, aztán megint a hasamat. Most a bal oldalamon van folyamatosan, másik kezével meg néha a hasamat, néha a hónaljamat.
Aztán megint teljes szünet. Jár föl alá, hallom a lépteit. Most a lábamnál járhat, most jön vissza a fejem felé. Aztán lassú léptekkel megint hallom, hogy megy lefelé. ÁÁÁÁ! A hasamba belemarkolt hirtelen. Most megint megy le, aztán föl, megáll a hasamnál. Várom, hogy megint belemarkol. De csak nem, elindul megint a lábam felé.
NEM, mégis megint a hasam.
Újra várakozás.
Nem történik semmi.

A TALPAM! Na most dobom el az agyam. Azt tudom, ha egyszer elkezdi, az hosszú menet lesz. A talpamat csiklandozza folyamatosan, most nem áll meg. Röhögök mint az állat, levegőt alig kapok. Mindjárt hányok.
Köhögőrohamot kapok.
Abbahagyja, megkérdezi, hogy minden OK-e? Ebben korrekt. Ha köhög a kliens, akkor abbahagyja. Megvárja, amig elmúlik és megkérdezi, hogy folytassa-e. Bólintok.
Újra a talpamat csinálja. Aztán elkezd egyenként a lábujjaimat piszkálni, szép lassan, de néha váratlanul belecsikiz a talpamba is. Lábujjak köze, talp. 6-8 percig ez megy, megállás nélkül. Aztán szünet.

Leveszi a szememről a kötést. Kajánul mosolyog rám és végig néz a testemen, mintha ezt kérdezné: "Jól dolgoztam?" Ránézek az órára a falon, 25 perc óta fekszem itt, még 15 hátra van. Hogy fogom én ezt kibírni?
Előveszi a kis hegyes tollait mint a multkor, és azokat huzogatja végig a lábujjaim között. Végem van! Nincs az az isten, hogy én ezt még 15 percen át elviseljem. De amikor abbahagyja egy pillanatra, akkor meg azt érzem, hogy még akarom. Kis köröket rajzol a talpamra a tollakkal, ááá, ez kurva jó, erre vártam. És ő tudja, hogy ez a kedvencem ezért húzta el ennyit. Behunyt szemmel kacagok, lábamat nem tudom nyugton tartani, megy le-föl.
Most megint a lábujjaimon van. Most a bokámon, ez nem nagyon csikis, de én már nem tudom abbahagyni a nevetést. A combon belső részén jön föl a tollakkal, ez nem csikiz annyira, inkább nagyon erotikus. Behunyt szemmel kuncogok és kapkodok levegő után.
Váratlanul a combomba csíp, fölordítok, hé, erről nem volt szó.
Kinyitom a szemem és az órára nézek. 8 perc és vége, most jön a levezetés.

Micinéninél a levezetés úgy néz ki, legalábbis, ha én vagyok nála, hogy először is lekapcsolja a lámpát. Tök sötét van. Érzem, ahogy a lábaimat eloldozza. Elernyedten pihentetem őket a kínzóágyon. Finoman megfogja a gatyámat és elkezdi lehúzni.
Most már semmilyen ruha nincs rajtam.
Újra megköt a lábaimnál és a kezemet oldja el. Nála nincs, hogy ne legyek legalább az egyik helyen megkötve. Pedig itt már tudja, hogy nem szaladok el. De az az érzés, hogy ha akarnék, se tudnék elmenni, önmagában izgat. Izgat az, hogy elvörösödöm. Izgat, hogy nevetek és nem tudom abbahagyni. Tök más, mint a csajommal, ahol én vagyok a pasi és ő szokott inkább elvörösödni. És tudok pasi lenni és irányítani a dolgokat és itt tök jó, hogy nem vagyok az.
A sötétben a csajomra gondolok. Még 13 évesen láttam először, a hintán, egy játszótéren kisebb testvéreire vigyázott. Nyár volt, sortban volt, mezítláb. Már akkor is tetszett, pedig akkor még ő is gyerek volt. Később fél évre a szüleivel kiköltöztek valahova külföldre, nem is tudom hova, aztán amikor visszajött, nemsokára összejöttünk. 15 évesen már nagyon csajos lett. A csajomra gondolok és elkezdek maszturbálni. Itt ez a levezetés, utolsó 5-10 percben sötét, akkor lehet csak meztelennek lenni. Én verem a farkamat, Micinéni meg csikizi tovább a talpamat, megállás nélkül. Nevetek, közben a csajomra gondolok, a farkam ágaskodik.
A csajom nem tudja, hogy itt vagyok. Mindent azért nem kell tudnia, ma úgy sem ér rá. Holnap este együtt alszunk. A szülei kimennek a telekre és a kisebb tesók is. Mienk lesz a lakás, végig kúrjuk az éjszakát. Elképzelem, és ez így egyszerre, ez a gondolat, meg az, hogy nevetek és Micinéni a talpamat csiklandozza, olyan izgalommal tölt el, érzem, hogy égek belül, aztán kilövel az örökítőanyag.
Szólok Micinéninek, hogy vége, ő abba hagyja. Eloldoz, kinyitja a fürdőszoba ajtaját, és felkapcsolja benne a villanyt, miközben ő kimegy a konyhába.
Ő nem akar faszt látni. De ha sötét van, akkor lehet nála nudizni.
Utána mindig beszélgetünk a konyhában. Kávét csinál. Visszavezet a normális életbe.
Nem a pénzért csinálja elsősorban. Erre van bekattanva, közben éli a normális életét. A családja nagyjából tudja, hogy mit csinál, elfogadják. Micinéni nem perverz. Élményt akar magának és nekem is.
Asszem következő alkalom újabb fél év múlva lesz, ez elég sok így egybe.
0
A
· 1 Jun 2009 (edited)
Nagyo jó történet, csak 1 mondatot 2x is megismételtél (A családja nagyjából asszem tud róla, hogy mit csinál, de a férje valami miatt ezt megengedi.). Várom a következő történetet!
0
R
· 1 Jun 2009 (edited)
Nekem a maszturbálos rész nem tetszett, amúgy egész jó!:)
Külön érdekes az E/1 -ben való írás! :wink:
0
C
· 1 Jun 2009 (edited)
Naggggyon jó lett... totál életszerű így egyben.
Csak gratulálni tudok és majd írd meg Mici néni címét! :D
0
D
· 1 Jun 2009 (edited)
Jó lett nagyon tetszik!
0
V
· 4 Jun 2009 (edited)
Nekem a maszturbálos rész nem tetszett, amúgy egész jó!:)
Külön érdekes az E/1 -ben való írás! :wink:

A saját vágyaimat írtam bele, engem pedig izgat az a gondolat, úgy elélvezni, hogy közben a talpamat csiklandozzák. (Ha csikis lenne a talpam, persze.)
0
C
· 4 Jun 2009 (edited)
És nem csikis? Szegény...
0
A
· 4 Jun 2009 (edited)
Csodálatos érzés úgy elélvezni, hogy a talpadat csiklandozzák közben...átéltem már párszor ^^

amúgy jó lett ;)
0
C
· 4 Jun 2009 (edited)
Wuh-wuh, erre a kommentre nem számítottam :D
0
A
· 5 Jun 2009 (edited)
Miért? Túl ártatlan hozzá a fejem? :D
0
C
· 5 Jun 2009 (edited)
Aha, kb. :D De azért el tudom képzelni ;)
0
V
· 7 Jun 2009 (edited)
És nem csikis? Szegény...

Asszem nem nagyon, bár rég volt lehetőségem kipróbálni