Pizsomaparty

by Anonymous · 27 May 2009 · 412 views
Sort:
0
A
OP · 27 May 2009 (edited)
Hello!
Ez lesz az első hozzászólásom a fórumon :) Gondoltam legyen hát ez egy történt.
Remélem tetszeni fog!

A történet főszereplői Viki és Dóri.
Viki:16 éves, hosszú, fekete hajú, barna szemű,vékony lány, zöld rövidnadrágban és sárga polóban pizsomaként:).
Dóri:18 éves, hosszú, barna hajú,sötét zöld szemű,átlagos testalkatú lány,kék naaagyon rövid nadrágban és piros polóban szintén pizsoma.

-Maradj már nyugton Viki! - mondta Dóri, miközben Viki bokájával küzdött.
-De nem tudooom! - kuncogott Viki és összeszorított szemekkel próbálta mozdulatlanul tartani a lábát.

Viki áthívta Dórit egy esti csajos partyra, szinte minden hétvégén ezt csinálják.Viki idegesen ült a földön és a párnáját
ölelte, amíg Dóri megpróbálta kifesteni Viki lábujján a körmöket.Dóri akárhányszor próbálta elkezdeni,Viki egyből elhúzta a lábát,pedig az ecset még hozzá sem ért.

-Nem bírom egy helyben tartani,nagyon csikiz!! - nyafogott Viki, Dórinak.
-Dehogyis nem!Még hozzá sem ért a talpadhoz, vagy a lábujjadhoz csak a körmödhöz. - próbálta megnyugtatni Dóri - Na szóval, milyen színű legyen?Kék, piros? - kérdezte.
-Ööö...piros, dee csak óvatosan! - mondta Viki idegesen.

Dóri óvatosan elkezdte festeni Viki nagylábujját, figyelve hogy nehogy hozzáérjen valahol máshol is.Ezalatt Viki idegesen nézte mit csinál barátnője, próbálta a lábát nem mozgatni.Az apró kis ecset véletlenül hozzáért Viki lábujjának végéhez, Viki sikított halkan sikított egyet és kirúgta Dóri kezéből az ecsetet, ami a szoba másik felén ért földet.

-Basszus!Vikiii! - mondta Dóri idegesen.
-Sajnáálom! - mondta Viki megbánó mosollyal.
-Ugyan már,még hozzád sem értem.
-Tudod jól hogy nem bírom ha csikiznek.
-Hát jóó...nem hagytál más választást. - mondta Dóri gonosz vigyorral.
-Mi-mire készülsz?! - Viki hátrébb csúszott az ágyon, erősebben szorítva párnáját és még idegesebben nézett

Dóri ráugrott Vikire és egy kis birkózást után, Dóri, Viki köré tekerte a takarót,amiből csak Viki feje és és lába lógott ki.Dóri gyorsan fogott pár harisnyát és elkezdte megkötözni Vikit.Először a válla alatt, aztán a derekánál ezzel Viki kezét mozdulatlanná téve, majd a térdénél.

-Nee Dóri...ez tényleg szükséges?! - mondta Viki,mocorgott,próbálta kiszabadítani magát, ezalatt Dóri, az utolsó harisnyával összekötötte Viki bokáját.
-Akkor is befejezem a körmöd festését, még ha ez az utolsó dolog amit csinálok! - mondta Dóri, majd leült az ágy végébe, és az ölébe rakta Viki összekötözött lábát.

Dóri elkezdte finoman le-föl húzogatni az ujját Viki selymes jobb talpán majd átváltott a bal talpára.Viki szemei szélesre nyíltak, beleharapott az ajkába, de nem bírta sokáig és kitört belőle a nevetés.

-Neeeehehehehehehhe eeez neem festééés heeheheehehehehe eeez csikizéééééééés hehe!! - sikított Viki és a fejét rázta.
-Jó kislány leszel,nem mozgatod majd a lábad? - gonoszkodott Dóri, miközben műkörmös ujjaival elkezdte még gyorsabban csiklandozni barátnője kis lábacskáit.
-Ihihihiigééérem, neeehehehehehem fogooohohom, csaaaak hahahahaaaagyd aabbaaaaahahahahaha!De a talpahahahaaaam jaahahahajjj a talpaaaahahaham nagyon csikihihihiiis!!!!!

Dóri mosolyogva csiklandozta tovább Viki érzékeny és védtelen talpait.Viki csak annyit tudott tenni, hogy a lábujjait mozgatta próbált kitérni a csikiző ujjak elől.De minden hiába, a csiklandozó érzés nem csillapodott.

-Kééérleeehehehehek Dóriihihihiiii elééééééég, jóóó leheheheheheszeeeek heheheheheheeehehehe igééreeehehehem heheheheehe!! - nevetett Viki és próbálta meggyőzni legjobb barátnőjét.
-Na ezt akartam hallani,de biztos akarok lenni...! - mondta Dóri nevetve majd kiment a szobából.

Ezalatt Viki levegőért kapkodott. Dóri visszajött egy cipőfűzővel, majd visszaült Viki lábához és elkezdte összekötözni barátnője két nagylábujját, ezzel még kevesebb mozgást hagyva Viki rettentően csikis lábainak.

-Könyörgöm Dóri...engedj el, nem szeretném ha kifestenéd a körmöm! - mondta Viki miközben levegőért kapkodott.
-De hát annyira szépek!Veszek neked egy tök jó papucsot, hogy ne tudd elrejteni ezeket a szép kis lábujjakat. - mondta Dóri mosolyogva.

Dóri ismét elkezdte kapargatni Viki puha talpát.Viki próbálta elmozdítani a lábát, de így összekötözött lábujjakkal nem nagyon tudta.

-Fogahahdni mernéhéhék, hogy ahahaz eeeeheheleehejétőőhöl kehehezdveehehe eehehezt tehehervezehehed!! - mondta Viki, miközben Dóri csak gonoszan vigyorgott.
-Igen...így van, de azzal hogy mozgattad a lábad okot is adtál nekem. - mondta Dóri és visszahozta a körömfestő ecsetet.

Visszaült az ágyra és ismét az ölébe rakta Viki lábait.

-Na figyelj, ha mozdulatlanul tudod tartani a lábad és be tudom fejezni amit elkezdtem, elengedlek.De ha megmozdítod a lábacskáidat tovább csiklandozlak. - mondta Dóri miközben a mutatóujját lassan húzogatta barátnőjének talpán.
-Heheheheheee okééhéhé okéhéhéé. Ne-neeheheem fogooohohhoom mozgatnihihihi! - mondta Viki nevetve.

Dóri titokban élvezte ezt.Imádott Viki talpacskáival játszani, és nagyon szerette barátnője nevetését.Dóri abba hagyta a csiklandozást és folytatta a körömfestést.Viki idegesen nézte hogy mit csinál Dóri.Az elején Viki jól bírta, csak halkan kuncogott és próbálta mozdulatlanul tartani a lábát.De mikor Dóri a középső és az utána lévő lábujjához ért, Viki hangosabban koncogott, már a fejét rázta, nagyon nehéz volt egy helyben tartani a lábát, de Dóri végül is végzett.

-Vééégre vége! - sóhajtotta Viki.

Dóri ekkor elkezdte fújni Viki lábujjait, amitől Viki ismét elkezdett nevetni.

-Dóóóríííí neeeeheheheheee eeeehehezz csikííííhiihihihihz!Ahahahazt ihihihigééértehehehed abbaaahahahaagyóóód! - sikította Viki.
-Nem emlékszem, hogy ilyen mondtam volna. - mosolygott Dóri és tovább fújta Viki lábujjait

Dóri egyszer csak felemelte Viki lábát a levegőbe, nézte barátnője lábát, közben Viki kuncogva, levegőért kapkodva nézte mi csinál Dóri.

-Neked van a legszebb lábad a világon Viki!
-Könyörgöm Dóri, hagyd abba,ne csináld ezt. - mondta Viki elpirulva.

Viki nem tudta, hogy Dóri mit tervez.

-Csiiki csiki kicsi lány! - mondta Dóri, miközben újra elkezdte vakargatni Viki talpát.
-Hahahahhahahaha Dóórihihihii elééhéhéhéég, haaahahagyd abbaaahahaha, nem bihihihiróóóm hehehehehehehe!

Ez így ment 10 percig, és a szobát megtöltötte a hisztérikus nevetés.

-Ahahahahahaha Dóóríííí hahhahahahagyd abbaaaahahaha, mehehehegteszek báháhármíít!!!
-Bármit? - kérdezett vissza Dóri, miközben már 5 ujjal csiklandozta Viki talpait.
-Ihihigeeeen báháháhááármit, csahahahahaaahak hahahaaagyd abbaaaaa!
-Hát már végeztem. - mondta Dóri és eloldozta Vikit.

Viki a lábujjait mozgatta és idegesen nézte Dórit.
-Nézd csak a lábaidat, hát nem szépek? - viccelődött Dóri.

Ekkor Dóri felállt belenyúlt a táskájába, és elővett egy fekete papucsot és odaadta Vikinek.
-Tessék, ezt neked hoztam. :)
-De jóóók...tényleg nekem hoztad?
-Persze, tetszenek?
-Igen, köszönöm szépen.

Dóri gyorsan rá is csúsztatta a papucsot Viki lábára.
-Tökéletes! - mondta Viki és a lábát mozgatta.
-Örülök neki! Na milyen volt a csiki, évezted?
-Hááát, igen - vallotta be Viki és elpirult - de legközelebb visszakapod!

Dóri egy szercsak megbökte Viki oldalát.Viki felsikított és mérgesen nézett Dórira.
-Na most már aztán elég!! - mondta Viki és nekiesett Dóri oldalának.
-Hahahaha neehehehe az oldalamat neehehehe
Viki tovább csikizte Dóri oldalát, aki a kezével próbált védekezni, közben a levegőbe rugdosott.
-Bocsibocsiihihihihihiii,neeehehehaharaguhuhudj! - nevetett Dóri.
Ezután Viki becsúsztatta a kezét Dóri polója alá és a hasát kezdte csiklandozni.
-Neheheheeehehehehe felahahadóóóm, felaaahahadóóóm!
-Igeeen?!Feladod?!
-Igeeeeheheheen hahahahahahahehehehehe igeeeeheheheen!

Viki ezután a hasára fordította Dórit, ráült a lábára, az egyik kezével magához fogta Dóri lábát, levette róla a rózsaszín papucsot és elkezdte csiklandozni Dóri talpát.
-Ahahahahahhaaa neeeehehehehe hhehehehehe ott neheeheheeee!Heheheheheee sajnááháhálóóm hehehe sajnáááháhálóóm, ihihinkább a hasaahhhaaaam, ahahhaaha talpahahamaat nem bíííhhihróm, neeehehehehee feeeheheheladóóóm!!!!! - nevetett Dóri, már könnyek folyat a szeméből.

Miközben Viki barátnője talpát csikizte, valaki kopogott az ajtón.Viki hirtelen abbahagyta a csikizést

-Fekvés lányok! - mondta Viki apja az ajtó túloldaláról.

Dóri egy hálózsákban aludt, Viki pedig az ágyában.A lányok még beszélgettek egy ideig amíg mind a ketten el nem aludtak.
Vikinek érdekes álma volt.Azt álmodta hogy egy asztalon fekszik fürdőruhában.A keze a feje fölött volt összekötve a lába pedig az asztál két oldalához.Egyszer csak megjelent egy toll a levegőben, ami ide-oda mozgott,és szépen lassan elkezdett közeledni Viki hasához.
-Jajj neee!Ne engedd hogy közelebb jöjjön Dóórííí, segíííts!
A tol elkezdte csiklandozni Viki hasát.
-Neeehehehehehe hahahahaha ááháháháállj!! Hehehehe neeehehehem tuhuhudok mohohozogniííí!!Neeehehehehe hahahahaaahaaaaa!!
A toll egyszercsak elindult Viki talpa felé.A toll elkezdett föl-le táncolni Viki talpán, majd elkezdte csiklandozni a lábujjai között.
-Áháháháháhahhaaahahaha neeeeeeehehehehehee aa lábujjaak köhöhözött neeehehehehe!!

Egyszer csak Viki felébredt és látta, hogy Dóri ott ül az ágy végében és a talpát csiklandozza.
-Dóóríííííí! - mondta Viki mérgesen.
-Hihihi! - nevetett Dóri zavartan.

Most Viki ugrott neki Dórinek aki még benne volt a hálózsákjában, és Viki nagy nehezen köré kötözte a hálózsákot.
Fordult a kocka, most Viki kötözte össze Dóri lábát.
-Viki kérlek takard be a lábam, még megfázom. - mondta Dóri idegesen.

Viki belenézett Dóri táskájába és talált egy csomó madártollat.Odament az egyik sarokba, majd elkezdett csinálni valamit, így Dóri nem látta mit csinál.Dóri nem tudta mi vár rá.Egy szercsak Viki megfordult és a kezében volt a ventillátora, amire rákötötte a tollakat.Odarakta a ventillátor Dóri talpaihoz.
-Jajj neeeee! - mondta Dóri
Viki bekapcsolta a ventillátort.Ahogy a propeller elkezdett mozogni a tollak vízszintesbe álltak és mozogtak ide oda,és Dóri talpát csiklandozták.
-Viihihikiiiii, neeheheeem hagyhahahahatsz ííhihihiíígy! - nevetett Dóri.
-Jóéjt Dórikám, majd holnap reggel lekapcsolom.
-Neeeeeeee hahahahehehehehehehahihihihi! - Dóri örülten nevetett,miközben Viki szépen lefeküdt.

Dóri csak mozgatta a lábujjait ahogy a tollak csiklandozták teste legcsikisebb pontját.Nevetése zene volt Viki füleinek, aki szépen lassan el is aludt.

VÉÉGE!

Várom a véleményeket!
0
D
· 27 May 2009 (edited)
Jó történet lett! Nekem nagyon tetszik! Még több ilyet! Köszi, hogy megírtad és leírtad nekünk!
0
A
· 27 May 2009 (edited)
Ügyes vagy... Gratulálok! :wink:
0
M
· 27 May 2009 (edited)
ez tényleg nagyon jó lett :D tökéletes :mrgreen:
0
A
· 27 May 2009 (edited)
Na...örülök hogy tetszik :)
a következő nem tudom mikor következik....igyekszem
0
A
· 27 May 2009 (edited)
Nagyon jó történet, nagyon tetszik. Írj még ;)
0
R
· 27 May 2009 (edited)
FANTASZTIKUS!!! Nekem negyon tetszett! :) :)
Gratulálok! Csak így tovább! :wink:
0
T
· 28 May 2009 (edited)
Nekem is bejött, remélem írsz máskor is.
0
C
· 2 Jun 2009 (edited)
zsír :D
Bárcsak lenne ilyen a valóságban :)
0
A
· 2 Jun 2009 (edited)
Rég írtál, Csikimester ;)