Fürdőszoba

by Fedx · 25 May 2009 · 371 views
Sort:
0
F
OP · 25 May 2009 (edited)
Hagyjuk meg a helyett inkább a tehetséges embereknek.
0
A
· 25 May 2009 (edited)
Bocsi, hogy ezt mondom, de ez nagyon nem tetszik... az alapötlet még elmegy, de a fogalmazás, a helyesírási hibák, ésatöbbi... elég olvashatatlan volt végig :( Ne haragudj.
0
A
· 25 May 2009 (edited)
Nekem se tetszik ugyanazon okok miatt.
0
R
· 25 May 2009 (edited)
Nekem olyan érzésem volt, mintha egy angolról magyarra fordított szöveget olvasnék. Ott is körülbelül hasonló fogalmazási és helyesírási hibák szoktak lenni. Az alapötlet nekem nagyon tetszett (a kivítelezésen még kell egy kicsit csiszolni)! Ne add fel, gyakorolj sokat, és menni fog! :wink:
0
A
· 25 May 2009 (edited)
Szia!

Hasonló véleményen vagyok, mint az előttem szólok. A fogalmazás, helyesírás siralmas. Elsőnek az jutott eszembe, h biztos fordítógéppel csináltad, aztán ezt az 5letemet elvetettem, mert fordítóprogi ilyen hibákat nem vét, mint Te.
(pl.: msot)...
Szóval gyakorolj sokat :wink:

Ha ezt az én órámon csináltad volna, akkor a kettes(2) tuti meglenne, mert a cím hibátlan :wink:
0
A
· 25 May 2009 (edited)
Csatlakozom az előttem szólókhoz... ez 1 rakás fos. Van rá szebb szó is talán; trágyalé, szar, pocsék, gagyi...de talán még fokozható. Mindenesetre nem akarom elvenni a kedvedet, hiszen remélem nem is volt. Szépen kérlek inkább a jövőben olvass és ne írj.

Válaszok az utánam szólók kérdéseire: -Tudnék, de nem érek rá
- Nem, nem mindig beszélek így
- Háromnegyed 12-kor a régi postánál....
0
M
· 26 May 2009 (edited)
http://anyworld.files.wordpress.com/2007/08/fail3.jpg
0
A
· 26 May 2009 (edited)
:lol: :P
0
D
· 26 May 2009 (edited)
Jó lenne a történet meg minden de így egy kicsit furcsa!