Jennifer tanárnő az angoltanárom. 25éves,szoláriumba jár,hosszú göndör szőke haja és zöld szeme van.Tökéletes alakja,kerek szép nagy melle,karcsú csípője,hosszú lábai.Ő és én nagyon jó,már-már baráti viszonyban vagyunk egymással.A magánéletünket is gyakran megosztjuk egymással.Órák után gyakran segítek neki pakolni stb.Ilyenkor szoktunk beszélgetni is.Nyár van,iszonyú meleg,de hűvös szellő fújdogál(mondjuk ez senkit nem érdekel,mer az osztályban vagyunk:)
A tanárnő az asztalánál épp a dolgozatokat nézegeti.Fehér felső van rajta,fekete szoknya,fekete harisnya és magassarkú cipő.A lábait bámultam,miközben észrevettem,hogy kiveszi őket a cipőből és a bal lábával a jobb talpát kezdi maszírozni.Annyira belemerültem a látványba,hogy nem vettem észre h engem szólítgat.
-Hahó,hé,hahóóó!!!!
-ŐŐŐŐ....igen tanárnő?!
-Tudom h szereted a női lábakat,de soha sem gondoltam volna,h valakinek ennyire elvonják a figyelmét a lábaim.
-Hát,igen,tudja az az igazság h nagyon szépek(nagy nyelés)...
-Nagyon fájnak,ez a cipő kikészít,ha szeretnéd,megmaszírozhatnád!
Mit is lehet ilyenkor mondani,10másodperc röpködés után csak annyi csúszott ki a számon h:
-Igen...akkor tessék engedni,h bemásszak az asztal alá.
Bemásztam,szemtől "szemben" a két gyönyörű lábbal.Óvatosan elkezdtem maszírozni.Egy idő után nagyon lassan végighúztam az ujjam a tanárnő talpán.
-Hihihi...óvatosan,nagyon csikis!
óóóvatosan...pff persze-gondoltam
alig 1 perc után ismét csikizni kezdtem a jobb talpát.Ő megint felnevetett,de nem húzta el a lábát.Hirtelen ötlettől vezérelve azt kérdeztem:
-Megcsiklandozhatom?
-Ó,igen,légyszíves...nagyon szeretem az érzést!
hát,ezt még nem tudtam eddig a tanárnőről,de az ájulás biztos érzése mellett...:
-És mennyire?
-NAGYON,még van 8percünk a következő óráig a teremben,használjuk ki!
Igen,ez az a pillanat,amikor a magyar nyelv kevésnek bizonyul az érzéseink szavakba foglalására,legyen elég annyi h isteni volt.
-Ja és a legcsikisebb a lábujjaim között vagyok.
-Hmmm,rendben,kezdjük.
Lassan kezdtem,nagyon lassan...finoman a jobb talpán,épp csak hozzáérve csikiztem a harisnyás talpakat.Ő visszafogta a nevetését,mert a szomszéd helység a tanári szoba éshát...jobb ha nem tudják mi zajlik itt.Egyre gyorsabb ujjmozgással csikiztem.
-Oh...nehehehe....vagyis...deeeee
hahahahahahha.....
Elértünk a lábujjakhoz.Finoman hátrafeszítettem őket és csikizni kezdtem.Ekkor kifakadt a tanárnő és hangos nevetésbe kezdett:
-Óhohohhhh uram Isteeeeeeennn....
már mind2 talápt egyszerre csikiztem felváltva a lábujjaival.Jennifer csak sikított és nevetett:
-JJééééézusom....mééég...hhahahaaaahaaaaaa
Hírtelen kopogás hallatszik az ajtón.Ilyedten elindultam,h megnézzem h ki az.Útközben még visszakérdeztem:
-Jó volt?
-Imádtam!!!-mondta szuszogva a tanárnő
Kinyitottam az ajtót,Tímea tanárnő volt,ő is angoltanár,lila mély kivágású felsőben,fekete fehér kockás szoknyában és fekete harisnyában állt előttem.Kiküldött a teremből,azzal a kéréssel,h szóljak a következő osztálynak,h másik terembe menjenek,ezt hagyják szabadon.Kimentem a szobából,ő meg visszanézett és egy ördögi mosoly kíséretében becsukta az ajtót...immár csak Tímea és Jennifer voltak a teremben......
0
A
OP · 12 May 2009 (edited)