Anyuci segít

by Anonymous · 6 May 2009 · 587 views
Sort:
0
A
OP · 6 May 2009 (edited)
A történet napjainkban játszódik
szereplői: Kati:38éves 170cm magas és 62kg,vörös göndör haja van,zöld szeme,ruházata: lila rövidujjú felső,fekete szoknya és fekete harisnya
Ildi: 18 éves 180cm magas 61kg,vállig érő szőke haj(amolyan cameron diaz-os),kék szem,hosszú lábak,ruházata:tanga,fehér top

Kati és Ildi igazi anya-lánya kapcsolatban vannak,mindent megbeszélnek egymással(főleg mióta Kati elvált férjétől).Mondhatjuk rájuk h barátok.Mindent együtt csinálnak,takarítanak,főznek,bevásárolnak,tv-t néznek.
Egy májusi reggelen járunk.Kint szakad az eső,Kati reggelit készít a lányának,aki az érettségire készül,vagyis készülne de ismét elaludt...A kaja elkészült,Kati szólítgatja is a lányt:
-Ildi kislányom,kész a kajci(reggeli)!
Semmi válasz.Vár 2-3percet,hátha addigra leér a lány a konyhába.
-Ildi,gyere enni kicsim!!!
A válasz ezúttal is elmarad.
Kati úgy dönt,h megnézi vajon mi történik.Felmegy a lépcsőn és benyit Ildi szobájába.Látja h a lány még durmol.Nagyon mérges lesz,mer már csak 2 napja van a lánynak a biológia érettségiig,de ahelyett hogy bőszen tanulna,inkább átalussza a napot,ezért kicsit erősebben szól rá:
-Németh Ildikó,azonnal kelj fel!!! Nem kéne egész éjjel netezni és akkor időben felkelnél és kialudnád magad!!
-Jó-jó anyu,kelek!
Ildi elmegy a mosdóba,mosakszik és felöltözik(fekete harisnya,fehér lenge nadrág,a top marad).
Köszben nem is sejti,hogy anyja a gépe előtt ül és keresgéli,hogy mivel töltötte az éjszakáját.
Meg is találja,egy csikizős oldalt nézett,hozzászólásokat írt és videókat nézegetett.Nagyon meglepte,mert titokban ő is látogatja az oldalt.Gondolta kideríti a lánya titkos perverzióját valahogy.Reggeli közben kérdezgetni kezdi a lányát:
-És kicsim,mi a helyzet a fiúkkal?
-Ááá,nem is tudom,nemigazán értenek meg engem.
-Tessék? hogy érted ezt?
-Nem szeretnék róla beszélni...
-Dehát,tudod h mindent megbeszélünk,nekem eztis elmondhatod!
-Jó,de ígérd meg,h titokban tartod.
-Megígérem,senkinek egy szót sem.
-Ám legyen,tudod kiskoromban sokszor megkapirgáltad a talpam,amikor tv-t néztünk és masszíroztál.
-Igen:)
-Hát,hogy is mondjam.....nagyon jó volt,libabőrös lettem és azt hiszem,hogy szeretném újra és újra átélni,de ezt a srácok nem értik meg és a többségüknek nem is merem elmondani,olyan kínos.
-Hmm...így már minden világos -mondja az anyja
És szeretnéd ha egy kicsit felfrissítenénk a múltat a tanulás előtt?
-Hát,asszem igen! De csak ha nem mondod el senkinek...
-ÍGÉREM...
folyt köv ha van rá igény
0
A
· 6 May 2009 (edited)
ez az első h próbálkozom ilyesmivel,azért írtam le csak a bevezetőt,mer ha már ez sem jó,akkor hagyom a többit
0
A
· 6 May 2009 (edited)
ez az első h próbálkozom ilyesmivel,azért írtam le csak a bevezetőt,mer ha már ez sem jó,akkor hagyom a többit
Folytasd csak, jól indul ;)
0
D
· 6 May 2009 (edited)
Húúú én kiváncsian várom a folytatást! :D
0
R
· 6 May 2009 (edited)
Folytasd csak! Egész jól indul! Kiváncsi vagyok milyen csavart teszel a történetbe!:)
0
A
· 6 May 2009 (edited)
Folytasd! Jó sokáig csikizze ám :twisted:
0
A
· 6 May 2009 (edited)
én is nagyon várom már a folytatást !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak így tovább mindent bele!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D
0
A
· 17 May 2009 (edited)
Hol marad a várva várt folytatás?!
0
A
· 5 Feb 2010 (edited)
Ezt megérné folytatni eddig mint írtam nagyon király!!!
Nem lesz folytatás, vagy nem vállalja valaki hogy befejezi?? :wink:
:D :D
0
A
· 2 Sept 2010 (edited)
Miután a lánya rábólintott az ötletre Kati felküldi lányát a férjével közös hálószobájukba, addig pedig ő szétnéz a lakásban , hogy mik lennének azok az eszközök amiket hasznosítani tudna. Előkerül a konyhai fiókból egy régi festőkészlet egyik ecsete, és Kati nagy örömére nincs is kiszáradva!!
A lánya számítógépe előtt töltött néhány perc alatt elég sok csiklandozó eszközről szerzett tudomást, amit a "vérbeli profik" is használnak, de a mindennapi háztartásban is megtalálható. Ilyen volt többek között az elektromos fogkefe, aminek még volt egy tartalék feje, amit egykor még a fogkeféhez vettek.
- Szerencsére még megvan - gondolja Kati.
Majd nyomban kicseréli a fogkefe fejét, egy elem ellenőrzés után pedig mehet a zacskóba, amit azért vett magához, hogy ebbe gyűjtse öszze a szükséges felszereléseket!! Majd kimegy a házuk kertjébe és alaposan szemügyre veszi, hogy hol találhatna esetleg egy-két elhullajtott madártollat. Emlékezett rá, hogy erről is olvasott a fórumon és arra is, hogy milyen reakciót tud kiváltani!! Szerencséjére épp szemet szúr neki néhány toll a földön, gyorsan felveszi és a zacskóba rejti. Egy kis krémet és egy hajkefét is magához vesz a fürdőszobából, gondolja ez is csak jó lesz valamire.
Amint Kati azon gondolkodik, hogy még mi az amit felhasználhatna lánya csiklandozásához, Boby kutyus ugatása csapja meg a fülét, aki épp a postást készült volna elkergetni.
Kati agyában megjelenik egy kép egy videóból, amit szintén lánya gépén látott. Ravaszul elmosolyodik és eloldozza a kutya nyakörvét és bevezeti a konyhába.

Ildi már a szülei francia ágyán ül, ahogy Kati betoppan.
Ildi gondolataiba méjedten, észre sem vette, hogy anyja megérkezett!!
Kati rájön, hogy lánya bizonyára az előtte álló események során morfondírozik, ezért meg is osztja vele elképzeléseit!!
- Min gondolkozol kislányom? - kérdezi az édesanya a lányát. - Esetleg meggondoltad magad, mert ha úgy gondolod nyugodtan mond el...
- Nem, nem!!! - feleli Ildi közbevágva. - Csak tudod nem szeretném ha bárki is megtudná rajtad kívül, tudod milyenek az emberek!!
- Persze, tudom - feleli Kati együttérző hangon. - Engem is folyton gónyoltak még a gimiben, mert kitudódott, hogy hozzám is közel áll ez a téma.
Ildi tátott szájjal halgatta anyja szavait.
- Egész évben el kellett viselnem a folytonos megaláztatást, az újjal mutogatásokat, hogy kiröhögtek a hátam mögött, hogy mindenki csak velem volt elfoglalva, hogy mindenkinek a lábtörlője lettem.
- Hát ez nagyon szomorú - feleli Ildi komoly hangon. - Erről eddig nem is tudtam!!
- Hát persze, hogy nem! - válaszolja Kati. - Mindenki előtt titkoltam és titkolom is a mai napig, most is csak azért mondtam el neked, mert látom, hogy te is ettől félsz!! Ne aggódj senki sem fogja megtudni!!
- És apa? - kérdezi Ildi.
- Ő estig dolgozik, 6 óránál előbb semmi képp nem ér haza. - érkezik a válasz Katitól.
- Jó akkor kezdjünk is! - indítványozza Kati. - Mert még rengeteg leckéd van és jól tudod úgy beszéltük meg, hogy tanulás előtt egy kicsit felfrissítjük az emlékeket.
- Rendben - feleli Ildi.
- Hasalj le légyszives az ágyra. - utasítja lányát Kati.
- Nem kellene levenni a harisnyát? - kérdezi Ildi.
Anyja, a gondterhelt arckifejezéséből arra következtet, hogy lánya talpa így talán még csiklandósabb.
- Nem kell hagyd csak majd én leveszem ha már nincs szükség rá. - feleli lányának.
Ildi lehasal a hatalmas francia ágyra, az anyja pedig egy párnát a feje alá tesz, a másikat, pedig közvetlenül a lány bokájára szorítja, majd finoman ráül.
A maga mellé készített zacskóból először a hajkefét húzza elő. A hatás nem marad el ahogy azt hátrafelé fordulva megmutatja lányának.
- Jaj anya a hajkefével ne csináld lécci!! - szól reményvesztetten Ildi.
- Nem, nem kislányom. - szól hamiskás félmosollyal az anyja. - Te szeretted volna ezt az élményt újra átélni, hát most át fogod alaposan, abban biztos lehetsz!!!
Ildinek ideje sem marad válaszolni, mert az anyja elkezdi a hajkefével csiklandozni lánya harisnyás talpait! Először csak finoman, aztán erősebben!
Kezdetben csak kuncog, de aztán kitör belőle a sikítás és a nevetés sajátos keveréke.
- Neeeeeee haaagggyyydd abbba eeeez naaagggyon csiiikkkíííííízzzzz!!!!!
- Csiki miki csiki csiki. Jaj de csikis itt valakinek a talpa!! Csiki csiki csiki csiki!!!!
- Kééééééérrrrrrllleeekk aaannnyyya hhhaaaagggyyyddd aaaabbbaa eeeezzzzzt nnnneeeemmm bbbbíííírrrrooommmm!!!!
Ildi annyira nevet, hogy már a szemei is megtelnek könnyekkkel. Kati kegyetlenül csiklandozza a hajkefével Ildi talpát, majd taktikát vált!! Leteszi a hajkefét és elszakítja lánya harisnyáját mindkét lábán és felhajtja őket egészen a bokáig!! Ildi kis levegőhöz jutva észreveszi anyja ténykedését és így szól:
- Csak kicsit megigazítjuk ezt a harisnyát, ne zavarjon minket tovább!! - szólt leplezetlen vigyorral Kati.
A hajkefe most már Ildi meztelen talpain siklikide oda amit ő hatalmas nevetésekkel és sikításokkal jutalmaz.
- NNNNNNNNeeeeee eeeezzzzz kkkkeeeeggggyyyeeetttlleeenn!!!! Nnnnnnnaaaaaaggggyyyyyoooonnn ccccccsssssssiiiiikkkkkkkkiiiiisssss aaaa ttttaaaalllppppaaaammmm, ttttteee iiiissss ttttuuudddoooodddd!!!!
- Csiki csiki csiki, nagyon csikis itt valaki!!! csiki miki csiki!!!!
Ildit már a víz is leverte de ekkor még nem tudhatta, hogy a java még csak most jön!!!
Kati letette a hajkefét és elővette hejette a fogkefét!! Elég volt csak bekapcsolnia a lánya már fel is kiáltott:
- Ne, csak a fogkefével ne, lécci anya nem bírom azt a...
De már nem fejezhette be, mert amint a fogkefe hozzáért Ildi talpához, akkorát sikított, hogy az az egész házat betöltötte!!!
- Jjjjjjaaaaaaaajjjjjj nnnnnneeeeeemmmmmmmmmm!!!!
- De igen és még eltart egy darabig!!!
Jó néhány óráknak tűnő perc telt el így, Kati persze hosszabb rövidebb szüneteket iktatott közbe, hogy lánya levegőhöz juthasson!!
Majd jött a következő fázis!
Kati félretette a fogkefét és elővette a krémet, amit még a fürdőszobából hozott.
- Vvvv végre e egy k kis sz szünet!! - jutott szóhoz Ildi. Erősen lihegett, de egy szóval sem kérte anyját hogy hagyják abba.
- Csak bekrémezem a talpadat, elég száraznak látom. - feleli Kati. - A hosszas csiklandozástól kissé kiszáradt a bőröd!!
Kati elkezdte finoman és óvatosan bekenni lánya talpát ami annyira csiklandós volt, hogy ezt a kezelést is végignevette, na persze nem hisztérikus nevetéssel hanem olyan halk kuncogás és néha kicsit hangosabb nevetés kiséretében!!
Ahogy a bőre kezdte kissé beinni a krémet Kati műkörmös ujjával elkezdett végigtáncolni a szép kis puha talpakon.
- HA ha ha ha ha ha ha ha ha, ne nem bírom már, ha ha ha ha ha!!!! - jött a várva várt reakció Ildi részéről.
Ildi hosszú haja vadul verdesett a válla körül és kezdtek apró izzadságcseppek megjelenni rajta.
- Nem még nem végeztünk!! - feleli az anyja, rákacsintva lányára, akit már olyannyira levert a víz, hogy hosszú vállig érő haja is majdnem teljesen csurom vizes volt.
A még krémes talpon mégszer szerepet kapott a hajkefe, ami már semmihez sem fogható gurgulázó nevetést produkált!!
10 perc eltelte után jött az ecset, ami immár száraz talpon lejtett kecses táncot, majd kis idő után a kertben talált madártollak!!
A hatás hasonló volt, a krémes hajkefénél hallottakhoz!!
- He he he he he ha ha ha ha He he he he he ha ha ha ha He he he he he ha ha ha ha!! - jött a gyors reakció!!
Evvel eltelt vagy fél óra kisebb nagyobb szünetekkel persze!!
Amikor Kati befejezte a csiklandozást, lánya próbált egy kis szuszhoz jutni, melyre anyjától most elég sok időt kapott, mivel az anyja felkelt a lábairól és kiment a szobából!!
Ildinek esze ágában sem volt elhagyni a szobát!! Türelemmel várt amég az anyja visszatért!!
Kati két bojtos kötéllel jött vissza ahogy azt Ildi először megállapította, de aztán rájött, hogy ez a fürdőköntösének az öve.
- Most feküdj kérlek hanyatt. - szólt lányának.
Ildi engedelmeskedett. Pár perc múlva mindkét keze és lába az ágy rácsaihoz volt rögzítve!!
A következő forduló a felsőtestre koncentrált!! Ildit anyja a hónalján, a hasán és a köldökénél csiklandozta, főképp a madártollakat, a fogkefével és a műkörmös ujjaival.
A hisztérikus nevetés csak úgy dőlt ildiből:
- Neeeeeee haaagggyyydd abbba eeeez naaagggyon csiiikkkíííííízzzzz!!!! Kkkkkééééérrrllleeek!!! He he he he he ha ha ha hi hi hi he he he ha ha ha ha he!!!!
Ildi alig bírta szusszal már a vége felé, de nem tette ezt szóvá!! Mármint megpróbálta csak nem sikerült neki!!!
A fogkefe sűrűn betévedt a köldöképe, amit egy egy sikítás jelzett.
Az ujjak serényen jártak a bordák a hónalj és a medence környékén, tollak úgyszintén!!
- Most következik a finálé!! - jelentette be kati!
Ruhája zsebéből elővett egy kis kolbász darabot, aminek az illata azt jelezte, hogy nem rég kissé megpirították, hogy egy kis zsírt engedjen!!
Ildi sejtette ebből semmi jó nem lesz és nem is lett!!
Anyja óvatosan bekente Ildi talpát a finom kolbász zsírjával, majd kettőt füttyentett.
Boby a család kutyája rohant be a szobába, egyenesen Katihoz!
- Ugyan miért hagynánk ki Boby-t bármi jóból?? - szólt Kati olyan széles mosollyal, hogy az még egy bohócnak is irigyére vált volna!!
Odavezette Boby-t a lánya lábához a kutya pedig egycsapásra megérezte a sültkolbász illatát!!
Még egy apró igazítás, bocsánat. Azzal eloldotta a lánya két lábát, összekötötte őket egymással, majd hasra fordította Ildit és így kötözte hozzá lánya lábait az ágyhoz.
Ahogy Kati elengedte a kutyát, az már rohant is Ildi talpaihoz és elkezte nyalogatni ahonnan csak érte.
- Most kicsit magatokra hagylak titeket. - szólt Kati ravaszul.
Ildi már válaszolni, de még kérni sem tudott semmit, mert ahogy Boby elkezte a remélt ebédje elfogyasztását a házat betöltötte a velőtrázó hangos nevetés hangja.
- Nnnaaagggyon csiiikkkíííííízzzzz!! Eeeelllllléééééégggg!!!! He he he he hi hi hi hi ha ha ha ha!!
Kati mikor visszaért a szobába, Boby már feladta a reményt hogy valóban kolbászhoz juthat.
Ekkor azonban kati odaadta neki a kolbászt.
- Jó kis kutya!! - szól kajánul vigyorogva.
- Hát kislányom jó lenne ha levennéd azt a vizes bugyit, meg a nadrágot és letusolnál tanulás előtt.
Ildi arca kissé elvörösödött, de az anyja folytatta:
- Ugyan már gyakran előfordul ilyesmi. - mondta ezuttal kissé komolyabban.
- Mit szólnál esetleg egy visszavágóhoz valamelyik nap?? - kérdezte Kati.
Lánya csodálkozva nézett rá, de arca elhatározottságot tükrözött. Akkor ugyanis megfogadta, hogy válaszul úgy megcsiklandozza anyját, mint még soha senki!!!!
- Rendben. - válaszolt Ildi. - Nem fogod megbánni??
- Nem szerintem nem - válaszolta Kati. - Tudok uralkodni magamon!!
- Na azt majd meglátjuk!! - gondolta magában Ildi.
Ahogy így visszagondolt az elmúlt 2 óra eseményeire be kellett látnia, nagyon is élvezte a dolgot. És ha mégegyszer felajánlja valaki neki a lehetőséget, hogy jól végig csiklandozza, biztos volt benne, el fogja fogadni!!

Folyt. köv.
0
C
· 2 Sept 2010 (edited)
Szerintem nem rossz. :)
Ritka kegyetlen egy anyuka. :D
0
A
· 2 Sept 2010 (edited)
Pont ez volt a lényeg!! :D :wink:
De amúgy az igazat megvallva nem törekedtem rá, csak úgy jött magától!!
:D
Örülök, hogy tetszett!! :D