Csiki-verseny a strandon

by Anonymous · 13 Apr 2009 · 1025 views
Sort:
0
A
OP · 13 Apr 2009 (edited)
A főszereplők:

Kriszti: 23 éves, barna hajú és szemű lány. Ruházata: kék farmernadrág, világoskék póló, hófehér bikini, fekete kontúrral.
Dóri: 22 éves, szőke hajú, zöld szemű lány. Ruházata: fehér farmernadrág, virágmintás blúz, narancssárga-fekete bikini.

Kriszti és Dóri elhatározzák, hogy nyáron egy hetet Siófokon töltenek. Elérkezik július elseje, a két lány délután megérkezik a lefoglalt apartmanba, amely egyébiránt egy igen takaros kis ház. A hosszú utazástól megfáradtan egyből lehuppannak egy-egy székre.
- Szerintem jó kis helyet választottunk! – lelkendezett Kriszti.
- Bizony, nagyon szép ház, ráadásul marha olcsón fogtuk ki –helyeselt Dóri.
- Amondó vagyok, nézzünk le egyből a strandra!
- A számból vetted ki a szót! Induljunk!
Hipp-hopp összeszedik a strandcuccot: egy-egy törülközőt, egy gumilabdát, valamint egy naptejet. Mikor elindulnának az ajtó felé, látják, hogy egy papír csusszan be alatta.
- Hmm, mi lehet ez? – kérdi Kriszti, miközben felveszi a földről a szórólapot.
- Mondd, mi áll rajta?
- Ez érdekes… Csiki-versenyt rendeznek holnap a strandon – mosolyodik el a barna hajú lány.
- Micsoda??? Csiki-versenyt? – böki ki Dóri nagy megdöbbenéssel.
- Igen! – válaszol Kriszti, majd tovább olvassa a célulát – Csinos lányok jelentkezését várják, bikiniben… Hoppá! Azt írja, aki a legtovább bírja, 50 ezer forintot nyer!!! Legalább tétje is van! Jelentkezzünk!!!
- Háááát, nem is tudom… Tudod, milyen csiklandós vagyok, nem bírnám ki sokáig, ráadásul a kínok kínját állnám ki.
- Ugyan, én is nagyon csikis vagyok! Ez egy jó kis móka lesz, semmit sem vesztünk vele! – igyekszik meggyőzni barátnőjét Kriszti.
- Jóóó… végülis… oké! – egyezik bele Dóri, majd egy kis mosoly jelenik meg az arcán.
- Erről van szó! Holnap délután 2-kor a móló mellett lévő fehér pavilonnál kell jelentkeznünk, ott fogják majd elmondani a részleteket is.
A lányok nagy vidáman elindulnak a strandra, ahol egy igen szép délutánt töltenek el, sok fürdéssel, napozással, labdázással. Tikkadtságuk, fáradtságuk miatt este nem maradnak fenn sokáig, már éjfélkor ágyba bújnak, és szinte egyből el is aludnak.

Másnap látható izgalommal kel útra a két fiatal lány a móló felé, útközben természetesen a verseny a téma.
- Annyira furdalja az oldalam a kíváncsiság, milyen lesz! Úgy értem, hogy zajlódik majd le az egész, stb… - ábrándozik Kriszti.
- Én egy kicsit ideges vagyok, és be kell valljam, elbizonytalanodtam. – húzza a száját Dóri.
- Na ne kezd már! Megbeszéltük, hogy benevezünk. Ráadásul még fizetnek is érte!
- Igazad van. Megpróbáljuk, bár én nem hiszem, hogy túl sokáig fogom bírni…
- Mindegy, ketten vagyunk, dupla esély! Gondolj erre! – bíztatja tovább Kriszti.
- Ok, jól fog jönni az a pénz! – mosolyodik el végül Dóri.
Mikor odaérnek a helyszínre, megdöbbenve látják a tömeget: mintegy 40 lány várakozik a pavilonnál. Többnyire korukbeliek alkotják a konkurenciát, de van köztük pár idősebb – harmincas éveiben járó – lány, sőt, egy-két 40-45 évesnek tűnő nő is. Közös jellemzőjük, hogy mindannyian remekül néznek ki.

Kisvártatva megérkezik egy középkorú nő, fehér pólóban, kék rövidnadrágban.
- Úgy látom, jó sok aspiráns jött össze – jelentette ki széles vigyorral az arcán. – Hölgyeim, kérem jöjjenek hozzám egy kicsit közelebb!
A jelentkezők egy kört alkotnak, majd a nő belekezd a részletek ismertetésébe:
- Úgy gondoltuk, feldobjuk egy kicsit a strand látogatottságát egy kis játékos versennyel. Mint már azt tudják, csiklandozásról lesz szó, a pénznyereményt azé lesz, aki a legtovább bírja a csikizést.
Mindenki meredten figyel, majd folytatja:
- Sajnos nem vehet részt mindannyiuk, miután felírták a nevüket a jelentkezési lapra, 10 „szerencsés” fő kerül kisorsolásra, akik végül részt vesznek a játékban. Nos, hölgyeim, itt a papír, kérem, írják fel rá a nevüket!
Szép sorban a laphoz járulnak a lányok, mikor az utolsó jelentkező is felrója a nevét, újra megszólal a nő.
- Nos, köszönöm. Kérem tartsanak velem a strandra, a sorsolásra ott kerül sor!
Menetközben Dóri odasúgja Krisztinek: - Így már jelentősen csökkennek az esélyeink.
- Ugyan, én optimista vagyok, tudom, hogy bekerülünk! – mosolyog bizakodóan Kriszti.

Végül megérkeznek a verseny színhelyéhez, a tó közvetlen partjához. Hatalmas tömeg várja őket – fiatalok és idősebbek, nők és férfiak egyaránt –, akik hatalmas ovációban törnek ki, amint meglátják a feléjük igyekvő bikinis lányokat, nőket. A part szélén tíz műanyag napágy (rajtuk szivacsbetéttel) foglal helyet egymás mellett, egymástól 2 méter távolságra. Egyből világossá válik számukra, hogy itt fog zajlani a tortúra.
Kriszti továbbra sem adja jelét semmiféle aggodalomnak, Dóri viszont még inkább izgulni kezd.
A középkorú nő időközben egy papírdobozt vesz a kezébe, odamegy az egyik napágyhoz, s újra beszélni kezd:
- Hölgyeim és uraim! Íme, a bátor jelentkezők! Kérem, tapsolják meg ezeket a vállalkozó szellemű nőket! Megérdemlik!
Épphogy kiejtette az utolsó szót a száján, óriási tapsvihar tör ki, néhányan kurjongatni is kezdenek. Dóri nyel egyet, amint végignéz a sok kéjes tekintetű emberen. Szinte már most érzi, ahogy kezek csiklandozzák a testét.
A nő újra megszólal:
- A kezemben lévő doboz a 40 aspiráns nevét rejti. Közülük 10 személyt fogunk kiválasztani, ők vesznek részt a versenyben.
Újabb tapsvihar és ujjongás követi a szavakat.
- Kezdjünk is hozzá, azt javaslom!
Az első három kihúzott név hallatán három fiatal lány foglalja el a helyét a napozóágyakon, mindhármukon látszódik, hogy nagyon feszültek.
- A következő név: Veres Krisztina!
Kriszti egyből megindul a nevét hallva, kacéran ki is int a közönségnek, majd leplezett izgalommal lefekszik a soros ágyra.
- Gyerünk, Kriszti! – szalad ki Dóri száján a biztatás, mire Kriszti felemelt hüvelykujjával jelez barátnőjének, minden oké.
A soron következő öt alkalommal nem hangzik el Dóri neve, ellenben 3 újabb feltűnően fiatal lány járul az ágyakhoz, valamint egy középkorú, illetve egy harmincas éveiben járó nő.
- Elérkeztünk az utolsó névhez! Hát, nézzük, kié lesz a 10. ágy!
A nő a várakozást és az izgalmat növelendő ezúttal hosszú szünetet hagy. 15 másodperc elteltével az arca elé emeli a papírt, s beszédre nyitja a száját:
- Az utolsó versenyző: Gyarmati Dóra!
Dóri nagyot néz a hallottakon, kell neki pár másodperc, hogy elinduljon a legszélső napágy irányába. Bátortalan léptekkel halad, mikor odaér a bemondó hölgyhöz, az odahajol hozzá:
- Ne aggódj, kedvesem. Nem lesz olyan rossz! – súgja, majd egy gonoszkás mosoly rajzolódik ki arcán.
Végül elhelyezi magát az ágyon, s aggódva figyeli az eseményeket, főleg a vele farkasszemet néző embertömeget.
A bemondó kis idő elteltével folytatja:
- Megkérném az első sorban álló tíz fiatalembert, hogy mindegyikük menjen oda egy-egy ágyhoz!
A felszólított 10 fiatal férfi lassú léptekkel közelíti meg a versenyzőket, mindegyikük fehér pólót, fekete rövidnadrágot visel, ezenkívül fekete ragasztószalagot tart a kezében.
Szó nélkül kezdik meg a lányok ágyhoz rögzítését: karjukat a karfára, combjukat az ágy köré, bokájukat pedig az ágy lábához ragasztják. Szinte meg sem tudnak moccanni, néhányukon úrrá lesz a pánik. Itt már Kriszti is elbizonytalanodik, biztos jó ötlet volt-e benevezni a versenyre?

A morfondírozásba újra egy női hang hasít bele:
- Most pedig egy kis bónusz: megkérném a fiatalembereket, kenjék be napolajjal a hölgyeket. Ez még csiklandósabbá teszi őket, egyben kiderül, kinek melyek a legkényesebb pontjai. – utasít újra a bemondó hölgy, ördögi vigyorral kísérve mondanivalóját.
Az elmondottak hallatán mind Dórinak, mind Krisztinek a szíve erőteljes verésbe kezd, de így van ezzel a többi résztvevő is.
Egyként kezdik el a műveletet: a Dóri mellett lévő srác a lány lábait veszi először kezelésbe, óvatosan kenve szét rajtuk az olajat.
- Ááááááh, eeez kegyetlen!!!! – üvölt egyből Dóri.
A srác csak mosolyog, és folyatja a simító mozdulatokat a lány térdein, majd a combjain, néha bele-bele markolva a hamvas végtagokba.
- Ha-ha-ha-ha-h-ahahah, ezt neeeeeee!!! – könyörög a fiatal lány.
- Te aztán nagyon csiklandós vagy! – gúnyolódik vele a srác. – Lássuk, a pocid is ilyen csikis?
Abban a pillanatban a hasat kezdi el kenni körkörös mozdulattal, a derekat is célba véve. Dóri izegni-mozogni kezd az ingerek hatására, egyre kényelmetlenebbül érzi magát. Ez csak fokozódik, amikor a srác jobb mutatóujja utat talál a köldökébe.
- Húúúúhúúúhúhúhúúhúhú, ezt nem bíííírom!!! Elég!!! A köldököööm!!!
- Bizony, nagyon szexi, emellett borzasztóan csiklandós! Csiki-csiki!!!
Egy fél perc múlva már a hónalj kerül a fiatal férfi figyelmének középpontjába, módszeresen köröz a szintén nagyon érzékeny részen.
- Ha-ha-ha-h-a-ha-haaaaaaa-ha-ha-ha!!! Ez nagyon szar!!!
Végezetül a karok kerülnek sorra, ez a rész már sokkal kellemesebb Dóri számára.
Mindeközben a többi lány is keresztül esik a kezdeti tortúrán. Kriszti a talpain, az oldalán és a hónalján bizonyul a legcsikisebbnek, ezen testrészek beolajozása bizony belőle is hasonló reakciókat váltott ki, mint Dóriból.

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!!!
0
R
· 14 Apr 2009 (edited)
Eddig jól alakul! Kíváncsi vagyok a folytatásra!!! :D
0
T
· 14 Apr 2009 (edited)
Nagyon fasza sztori, ilyen lehetne akár az életben is, várom a folytatást!
0
A
· 15 Apr 2009 (edited)
Készül :wink:
0
D
· 15 Apr 2009 (edited)
Jééé névrokon!!! :lol:

Jó a történet! Várom én is! :D
0
C
· 15 Apr 2009 (edited)
Igen csatlakozok az előttem szólókhoz! Mindenben!
Király kis sztori... tényleg miért nincs ilyen az életben? Ja igen mi magyarok kicsit konzervatívok vagyunk... :)
0
C
· 16 Apr 2009 (edited)
Japánban ez teljesen természetes lenne, sőőőőt... :)
0
R
· 16 Apr 2009 (edited)
Japánban ez teljesen természetes lenne, sőőőőt... :)

Nem kell ahhoz Japánig elmenni. :)
0
C
· 19 Apr 2009 (edited)
akkor meddig kell menni? Remélem nem kell túl messzire! :D
0
A
· 20 Apr 2009 (edited)
Jöjjön a folytatás!!!
0
R
· 20 Apr 2009 (edited)
akkor meddig kell menni? Remélem nem kell túl messzire! :D
Mondjuk California, ott a tengerparton biztos lehetne ilyen versenyt rendezni! Az amcsik úgy is mindig mindent kipróbálnak!:)
0
C
· 21 Apr 2009 (edited)
Hááát, ez sem sokkal van közelebb mint Japán :)
0
R
· 21 Apr 2009 (edited)
Hááát, ez sem sokkal van közelebb mint Japán :)
Ebben igazad lehet...!!!:)
0
A
· 29 Apr 2009 (edited)
Ez nagyon jó! Folytatást várok minél hamarabb! :wink:
0
A
· 1 May 2009 (edited)
Mi lenne ha páran a fórumról elmennénk egy strandra nyáron és eljátszanánk ezt a sztorit? :lol:
0
A
· 1 May 2009 (edited)
Mi lenne ha páran a fórumról elmennénk egy strandra nyáron és eljátszanánk ezt a sztorit? :lol:

Benne vagyok ;)
0
T
· 2 May 2009 (edited)
Még szép :) jó lenne
0
A
· 4 May 2009 (edited)
Simán rendeznék ilyet, ha lenne rá pénzem :)
0
M
· 11 May 2009 (edited)
Kriszti és Dóri? loool :lol:
0
A
· 11 May 2009 (edited)
Rég voltál errefelé, Mantichora :)
0
M
· 11 May 2009 (edited)
Rég voltál errefelé, Mantichora :)

ja kicsit besokalltam, hogy kábé minden héten új fórum lett, meg már alig regelt fel valaki... de látom mostanra konszolidálódott a helyzet 8)
0
T
· 11 May 2009 (edited)
Az ám, vissza a gyökereinkhez :)
0
A
· 12 May 2009 (edited)
Ti nem hiányoljátok már ennek a történetnek a folytatását?
0
A
· 17 May 2009 (edited)
Remélem, a történet folytatása már elérte a "Folyamatban..." státuszt :)
0
A
· 18 Jan 2010 (edited)
de igen írja meg valaki a végét mert nekem személy szerint nagyon hiányzik a vége és az eleje pedig kiváló!!!
0
C
· 7 Feb 2010 (edited)
tényleg... Hol a folytatást? (üti az asztalt) :)
0
D
· 8 Feb 2010 (edited)
Én is várnám a folytatását!
0
A
· 9 Feb 2010 (edited)
Én is várnám a folytatását!
Nagy része megvan, be is linkelem még ma :wink:
0
A
· 9 Feb 2010 (edited)
- No, ezzel is megvagyunk. – szólal meg ismét a bemondó, egyben tekint végig napolajtól csillogó résztvevőkön. – Nem maradt más hátra, mint a szabályok ismertetése. Minden egyes versenyzőt négy ember csikizhet egyszerre, egységesen 10 percig. Minden ágy alatt van egy doboz, benne különböző eszközökkel: különböző ecsetek, tollak, fülpiszkálók, hajkefék, stb. Természetesen saját eszköz is alkalmazó. Ha valaki nem bírja tovább a csiklandozást, kimondhatja a kulcsszót, ami jelen esetben a Balaton. Akinél észrevesszük, hogy az ájulás ill. rosszullét szélén áll, azonnal diszkvalifikáljuk. A játék akkor ér véget, amikor a két versenyben maradt hölgy közül az egyik feladja. Azt hiszem, mindent elmondtam, megkérném az első 4 embert, hogy menjenek oda egy-egy hölgyhöz!

Minden lányról lerí a döbbenet, nem egészen erre számítottak. Dóri különösen feszeng, miközben végiggondolja: egyszerre 4 ember csiklandozhatja, bármiféle korlát nélkül! Micsoda szenvedés lesz ez!
Közben a tömeg négyes csoportokra oszlik, sorokat alkotva minden egyes napágy előtt. Dórihoz először egy család (apa, fiú, lány, nagymama) megy oda, akik nem mellesleg a versenyben lévő középkorú hölgy családja. Nem csoda, nekik különösen érdekük, hogy „kiiktassák” a riválisokat. Az apa a lány hónaljánál, a fiú az egyik, a lány a másik oldalánál, a nagymama pedig a talpainál foglal helyet.
- Remélem nagyon csiklandós vagy, kislányom! – mosolyog a nagymama. – Ezek a talpacskák egyenesen csikizésért kiáltanak!
- Akárcsak ezek a hónaljak! – helyesel a férfi is.
- Úristen!! Bele fogok halni! – ül ki a rémület Dóri arcára.
- Ugyan! Te is jól fogsz szórakozni, mi is! – szólal meg a lány is.
A beszélgetést egy nagy „RAJT!!!” kiáltás szakítja meg, s azzal a lendülettel mind a négyen csikizni kezdik a megrémült lányt.
- JAJJJAAAAAAJJJJJ!!! NAGYON CSIKIIIIIIZZZ!!! NEM BÍÍÍÍÍÍÍÍROM!!!
- Csiki-csiki-csiki!! – gyötri verbálisan is a nagymama. Kínzó ujjai Dóri talpainak minden részét bejárják, a sarktól kezdve a hajlaton át a lábujjakig, de más-más taktikával az egyes talpakon. Az egyiken körkörös mozdulatokat végez, míg a másikon a két ujját fel-le húzogatja.
Ezalatt a két gyerek a lány oldalait kínozza nagy élvezettel, meg-megragadva azokat, fel-le haladva a hosszú derékon. A fiú egy perc elteltével elhagyja Dóri egyik oldalát, és a hasnak kezd figyelmet szentelni. Pókmozdulatokkal többször is végighalad rajta, végül a köldöke körül kezd körözni.
- ÓÓÓHH, AZT NE KÉÉRLEK!!!
- De-de! – válaszol vigyorogva a srác, s abban a másodpercben már a köldökében tekergeti a mutatóujját kegyetlenül.
- AHHAAHAHHAAAHAAAHAA!!! EZ KEGYETLEEEEN!!! VEDD KI KÉÉÉRLEK!!
- Nem tudom, sajnos. Beleragadt… - felel ártatlanul a fiú, folytatva a lyuk csikizését.
- MÁÁSHOOOL CSIKIIIIZZZZ, AAHAHAHAHAHAAHHAAAA… MEGHALOOOK!!
Már ez is épp elég szegény lánynak, de még ott van a két hónaljnál ténykedő apa, aki szintén nem bánik épp kíméletesen a lánnyal.
- UUHUUHHHHUUUHHHH, MEG FOGTOOOK ÖÖÖÖLNI ÍÍÍÍÍÍGY!!!
A férfi mosolyogni kezd, pár másodperccel később pedig úgy dönt, előveszi az ágy alatt lévő dobozt. Két ecsetet vesz ki belőle, majd továbbadja a többieknek. A fiú egy fülpiszkálót, a lány egy lúdtollat választ, a nagymama a doboz mélyén lévő hajkefe után nyúl. Mikor az eszközök Dóri számára is láthatóvá válnak, még elkeseredettebbé válik:
- NEEEEEE!!! NEM LEHETTEK ILYENEK!!!
Mind a négyen vigyorogni kezdenek, s visszatérnek eredeti helyükre. Az apa köröket ír le a hónaljakon, a lány ide-oda húzogatja a tollat a derékon, a fiú a fülpiszkálóval folytatja a köldök gyötrését, míg a nagymama a hajkefével dörzsöli a talpakat, az előbbinél lényegesebb hatást kiváltva. Dóri a pokolban érzi magát. Csakis a pénz miatt nem mondja ki a kulcsszót, a könyörgései viszont kezdenek állandó jelleget ölteni.
- ÁHHÁÁÁHÁÁÁHÁÁHÁÁHÁÁ!!! HAGGGYJJATOK!!! HÚÚÚ, DEEE SZAAAAR! MARHÁÁÁÁRA CSIIIIKKIIIIIIIZ!!

Kriszti sincs túl irigylésre méltó helyzetben, őt 4 fiatal srác „kényezteti”, mindnyájan elektromos fogkefével. Miután rájöttek, hogy a talpa és a hónalja a legérzékenyebb, ketten felül, ketten lent kínozzák, szünet és mindenféle könyörületesség nélkül. Különösen akkor őrül meg, amikor a sörték a lábujjai közé jutnak.
- NENENENENEEEEEEE!!! EH-EHHE-HE-HE-HE!!! NE A LÁBUJJAKAAAAAT!!! – könyörög Kriszti.
A fiúk mintha meg sem hallották volna, ugyanazzal a lendülettel folytatják a kínzást. A 4 fogkefe bejárja Kriszti talpainak, hónaljainak minden egyes területét, egymás után többször is, a legérzékenyebb területeken jó sokáig elidőzve. Kicsivel később a talpakat csikiző két srác közül az egyik gondol egyet, és feljebb vándorol a lány testén, végigfuttatva a sörtéket a rendkívül csikis térdhajlaton és a comb belső oldalán.
- EH-EH-HE-HEEHHHE-HE-HE-HE-HE-HEEEEE!!! NEEEM BÍÍÍÍÍÍIROOOM!!!
A srác csak mosolyog a reakciókon, majd úgy dönt, megvizsgálja Kriszti ágyékát. Mivel a lány tangája nem sok területet fed le, ez csak megkönnyíti a dolgát: nagyon lassan halad a bikinivonalon, az ágyék két oldalán pedig meg-megáll, körözve az igen érzékeny területen.
- NE-NE-NE-NEEEEEEH-EH-EH-EH-EH-EH-EH!!! MEGHALOOOOOOOK!!! – jajveszékel Kriszti, egyúttal teste erős rángatózásba kezd: igyekszik kitérni az ingerek elől, de nem jár sikerrel.

FOLYT. KÖV.
0
C
· 10 Feb 2010 (edited)
:) egyre jobb
0
D
· 10 Feb 2010 (edited)
Jó lett! Nagyon! :D
0
A
· 11 Feb 2010 (edited)
Nagyon ügyes vagy Arkhon.
0
A
· 11 Feb 2010 (edited)
Végigolvastam és nagyon tetszik, jól írsz arkhon.
0
A
· 12 Feb 2010 (edited)
Csak gratulálni tudok!!

NAGYON JÓ LETT!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D
0
A
· 12 Feb 2010 (edited)
Köszi mindenkinek :)
0
C