Randi, amit soha nem lehet elfelejteni

by slouchsock · 3 Mar 2008 · 556 views
Sort:
0
S
OP · 3 Mar 2008 (edited)
Péntek éjszaka, Brumby bár, Doug hétvégi törzshelye. Ő és a barátai a szokásos sarokban lévő asztaluknál ülnek, beszélgetnek és esznek. A helyiség kicsit hangosabb, mint máskor. Beszélgetés közben Doug észrevett egy lányt az egyik asztalnál egy fiúval, és a lányon látszott, hogy nem nagyon élvezi a randevút. Továbbá Dougnak feltűnt, hogy velük van két ismerőse Charles és Alieen. Úgy döntött, hogy kihasználja az alkalmat és találkozik a rejtélyes hölggyel.
Odament az asztalhoz és köszöntötte Charlest és Aileent.
"Doug, ők a barátaink. Jack a munkatársam és Terri Aileen barátja a munkahelyéről." mondta Charles. Doug tisztában volt vele, hogy ez egy vak randi és nem alakulnak túl jól a dolgok.
Dougnak jó érzéke volt a humorhoz és perceket tudott eltölteni a vicceléssel és az ugratással. Úgy tűnt, hogy Terrinek is bejön Doug és már az első alkalommal sokat nevetett. Doug szerette hallgatni a nevetést, különösen a női nevetést. Szeretett volna találkozni Terrivel egy olyan helyen, ahol jobban meg tudja nevettetni.
Amikor közeledett az este, Charles és a többiek készültek elmenni. "Ez nem túl csendes hely, és szeretném még egy ideig jól érezni magam, mielőtt hazamegyek.", mondta Doug. Elköszöntek és elmentek. Terri visszapillantott Dougra és rámosolygott. Doug úgy hitte, hogy soha nem látja viszont Territ. Körülbelül másfél órával később, Doug éppen desszertet evett és csodálkozva nézett fel, amikor meglátta Territ belépni az ajtón. A lány odament hozzá és leült mellé. Néhány percet a megismerkedéssel töltöttek. A lány elmondta, hogyan sikerült a vak randi és miért nem jött össze. Élvezték egymást társaságát, nevettek és beszélgettek. Doug azon vette észre magát, hogy beleszeretett Terri nevetésébe és a lány is élvezte, hogy mindig megnevetteti. Terri kicsit fáradt volt, és haza akart menni.
"Talán kicsit lepihenhetnék, mielőtt hazamegyünk. A bárnak van egy hátsó szobája ilyen esetekre. Ebben a szobában van néhány kanapé.”
Doug ráfektette Territ az egyik heverőre. Mikor a fiú levette a lány cipőjét, és a cipő sarka a lábához ért, nevetésben tört ki: "ooohhhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahah. Hagyd abba, ez csikiz ahhahahahahahahahahahaha."
Doug nem tudott ellenállni a csiklandozásnak és nagyon tetszett neki Terri nevetése. Így tovább csikizte a lábát.
"hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha elég,elég, elég. Ez csikiz. Kérlek, ne csináld. Nagyon csikis vagyok. Nem szeretem, ha akkor csikiznek, mikor fáradt vagyok. "mondta Terri. "Miért nem?" kérdezte Doug gonosz mosollyal az arcán.. "Ne nézz így rám. Nem fogom elmondani neked." mondta Terri.
"Fogadok, hogy elmondod, ha megcsikizlek."
" Doug ne, ne, ne hahaahahahahahahahahahahahah ahahahahah ahah ahahahahaha hahahahahahah. OKÉ OKÉ OKÉ. Elmondom." mondta Terri nevetve. "Ha fáradt vagyok, nem tudom abbahagyni a nevetést. Attól félek, hogy elájulok."
"Ez soha nem fog megtörténni." mondta Doug. "Honnan tudod?" kérdezte Terri. "Hadd mutassak neked egy kísérletet. Doug elővett egy kis port, beleszórta egy zsebkendőbe és kérte Territ, hogy lélegezze be. A lány rögtön nevetni kellett: "hehehehehehehehehehehehehehehahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahaha hahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahaha hahahahahahahahahahaaahahaaaaaaah"
Doug elkezdte csikizni a talpa felső részét, amitől a lány teljesen megőrült. "Ahhhhh elééééég ahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahaha ahahahahahahahahahaha haha hahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa."Terri csendes nevetéséből hangos sikítozás lett. De Doug minden percét élvezte. Végül is ez csak egy kísérlet volt. Terri megpróbált beszélni a nevetés közben "Nem hahahahahahah bírom hahahahahahahahaahaha nem
hahahahahahahah bíhíhíhíhíhhíhrooooooooommmmmmmmmm ahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha."
A nevető gáz és a csiklandozás olyan élményt váltott ki Terriből, amit még soha nem érzett.
"Kérleeeeeeeeeeekhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahaaaaaaaaaaaa."
Terri hallhatóan halkult a nevetése. A sikitozás csendes nevetésbe fordult át. Az arca megfájdult, mert nem tudta becsukni a száját a nevetéstől. Nevetés közben kijöttek a könnyei. Eközben Doug még csikizte a talpának felső részét és hajlatait. A fiú még tett egy kis port az orrához és a nevetés megállíthatatlanul jött a lányból. Alig lehetett hallani a nevetést, mert elment a hangja:
"hshshshshshsshshshshahahahahahhahahaahahshshshsshshhshahaahahshshshshshahahahshshshahahah shshsa hahahshshshshhshshshshs."
45 perccel később véget ért a kísérlet. Terri még néha néha nevetett, mert a nevetőgáz még hatott egy kicsit. Doug finoman bökötte még a lányt különböző helyeken és élvezte a nevetését.
Amikor a lány magához tért, kicsit megbokszolta Doug karját. Az arca még nedves volt a könnyeitől, mert még folytak a könnyei és a fejét a fiú vállára hajtotta. "Mondtam, hogy nem tudom abbahagyni a nevetést, ha fáradt vagyok. Fáj a hasam, gyengének érzem magam, és alig tudok mozogni", mondta Terri. "Majd segítek neked," válaszolt neki Doug. "Hogy tetszett az első találkozásunk?" "Még találkozhatunk" mondta Terri. "De ezt a randit soha nem fogom elfelejteni."
0
R
· 26 Mar 2009 (edited)
Azt elhiszem, hogy nem fogja elfelejteni!!! :D
0
C
· 26 Mar 2009 (edited)
Na ja! Nekem is kéne egy ilyen randi! :D
0
D
· 26 Mar 2009 (edited)
Várjuk a következő találkozást! :D